Gaël Monfils kastet ut av utstillingsturneringen i Oslo for «brudd på retningslinjene»

Ved å grunnlegge UTS-utstillingsturneringene ønsket trener-trener Patrick Mouratoglou å gjøre tennis morsommere med nye regler og kallenavn gitt til spillere, for å forynge publikum. Men det er fortsatt regler å respektere, som Gaël Monfils overskred under UTS Oslo.

Slått fra start på fredag ​​av australieren Alex de Minaur, aka «The Demon», ble «La Monf» diskvalifisert. Organisasjonen siterte først «et brudd på retningslinjene for oppførsel som følge av dens oppførsel overfor turneringslederen».

Klikker på» Jeg aksepterer «du godtar deponering av informasjonskapsler fra eksterne tjenester og vil dermed ha tilgang til innholdet til våre partnere.

Mer informasjon på siden med retningslinjer for håndtering av informasjonskapsler

Før han gir flere detaljer, lørdag: «I går førte en leken utveksling i garderoben mellom Gaël Monfils og turneringsleder Stéphane Apostolou til en liten skade på supervisor. UTS er 100 % overbevist om at det ikke var noen ondsinnet hensikt fra Gaëls side, men da en funksjonær pådro seg en skade, selv om den ikke var alvorlig, vurderte vi at det ikke var noe annet alternativ enn å diskvalifisere Gaël. Gaël aksepterte diskvalifikasjonen og han og veilederen skilte lag på minnelige vilkår. »

Monfils erstattet av Lucas Pouille

Mens showet må fortsette, ble den 37 år gamle franskmannen (70. i verden) erstattet på kort varsel av Lucas «The French Flair» Pouille. Den nå 313. i ATP tapte fredag ​​kveld mot Benoît «The Rebel» Paire.

Se forresten ikke etter Richard «God of Sérignan» Gasquet, han er ikke på tabellen, i motsetning til Casper «The Iceman» Ruud, Holger «The Viking» Rune, Andrey «Rublo» Rublev, Alexander «The Bublik Enemy ” Bublik og Dominik “Thieminho” Thiem.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *