God kamp og garantert seier til Suzuki Arka Gdynia. Trey Wade med en dobbel dobbel

Suzuki Arka Gdynia basketballspillere vant den andre kampen denne sesongen. Etter seieren i Toruń kom en triumf foran deres eget hjemmepublikum med Polski Cukier Start Lublin 90:79. Det gule og blå laget ble ledet av James Florence, som scoret 17 poeng, men det var Trey Wade som avsluttet kampen med en dobbel-double.

Arka startet sesongen med et minimalt tap i Słupsk, men i de to neste kampene var det mye bedre. Både i Toruń og nå mot Lublin-laget scoret det gule og blå laget mer enn nitti poeng og vant noen seire.

Søndag kveld var Gdynia bedre nesten fra start, selv om kampen totalt sett var ganske balansert. Forskjellen var hovedsakelig i distansekast. Her hadde Ark en betydelig fordel over sin rival. Gdynia toppet også returene.

Arka-fansen angrer absolutt ikke på at de gikk til hallen, for de så basketball på et anstendig nivå, og samtidig så de lagets seier. Dette er gode nyheter, for for bare noen uker siden var det usikkert om Arka ville starte konkurransen. Fremtiden til klubben var et stort spørsmålstegn.

Suzuki Arka Gdynia – Polski Cukier Start Lublin 90:79 (27:26, 27:17, 18:17, 18:19)

Ark: Florence 17, Musić 12, Wade 10 (12 zb.), Bogucki 10, Wołoszyn 9 og Harris 11, Wilczek 10, Hrycaniuk 6, Samsonowicz 3, Sewioł 2, Marchewka 0.

MKS: Melvin 16, Smith 15, Dprsey-Walker 15, Cavars 8, Młynarski 3 og Szymański 9, Dziemba 5, Pelczar 4, Hemet 4, Krasucki 0.

Det skjer i Polen og rundt om i verden – les videre i.pl

Partner reklamemateriell

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *