Green Go Sharing-scootere forsvinner fra de fleste byer

Den delte e-scooterleverandøren har vokst raskt i Nederland de siste årene, men må nå ta et steg tilbake.

Ikke alle steder hvor det tilbys deltransport blir ivrig brukt. «Bruken er allerede godt over forventningene i mange byer, men dessverre ikke i andre ennå,» sa selskapet i en uttalelse.

Ikke lønnsomt

Den delte scootertjenesten er på ingen måte lønnsom overalt. Det, kombinert med ugunstige økonomiske forhold, er en av hovedårsakene til den kraftige reduksjonen i tilbudet nå, skriver Go sharing.

«I det nåværende økonomiske klimaet, hvor det er mye usikkerhet i markedet, er investorer motvillige til å investere i aksjer,» sa selskapet. «Det er derfor vi bestemte oss for å fokusere på lønnsomheten til systemet vårt først.»

Plage

Selv om bruk av felles scootere er populært, skaper også de mange transportmidlene plager. På sosiale nettverk er det blant annet jevnlig klager på feilparkerte scootere.

Tidligere i år var plagene grunn nok for Utrecht kommune til å forby delte scootere. Det er også gjort tiltak i andre kommuner.

Felles scootere vil ikke umiddelbart forsvinne fra gatene. I den kommende perioden vil kjøretøy gradvis fjernes fra byer og tettsteder.

13 byer

Go Sharing vil forbli aktiv i 13 byer. Disse er Eindhoven, Tilburg, Haag, Breda, Delft, Almere, Den Bosch, Schiedam, Haarlem, Leeuwarden, Dordrecht, Groningen og Rotterdam.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *