Hun scoret ikke mål i første omgang. Scoringen endret seg først i det 55. minutt, da Oldřich Byrtus scoret et fint frispark. Fem minutter før slutt sørget Zaremba for 2-0, og helt på slutten vant Byrtus igjen. «Det var en tøff kamp, ​​heldigvis klarte vi det. I forrige runde tapte vi for Český Těšín, vi ønsket å være enda mer suksessrike nå,» sa 28-åringen til Deník.

Byrtus har gjort nok i karrieren. Han har også elleve ligastarter, som han spilte i sesongene 2013/14 og 2014/15 under fargene til Baník Ostrava. «Jeg har gode minner fra Baník. Når jeg tenker på Bazaly, hvor mange mennesker pleide å gå, er det vakkert. Dessverre er det borte,» minnes Byrtus, som etter avslutningen på Ostrava også spilte for Karvina, Frýdek-Místek, Valašské Meziříčí eller Otrokovice.

Han fikk også verdifull erfaring i utlandet – først i Østerrike, så i Norge. «Jeg pendlet bare til Østerrike for fotball, men i Norge jobbet jeg i et oppdrettsanlegg. Det var en god opplevelse, jeg ble kjent med en annen mentalitet, jeg vant også penger,» avslørte han.

Etter at kjæresten i Norge ble gravid, reiste Byrtus imidlertid hjem med henne. «Det er et lite stykke fra Řepiště. Dessuten hadde jeg venner her,» sa han, som brakte ham til det regionale mesterskapet.

Byrtus har vært i Řepište i ett år. I fjor nøt han opprykk til regionsmesterskapet, og i år jobber han og laget seg oppover i divisjonen. «Prosessen er reell. Vi har allerede gjort nok for ham. Jeg angrer bare på tapet i Český Těšín, men vi er fortsatt tre poeng foran Vratimov på stillingen. Vi skal kjempe til slutten,» melder Byrtus.