HomePod har en utgivelsesdato for Finland, Norge, Sverige, Danmark og Sør-Afrika

Apple har annonsert utgivelsesdatoen for HomePod mini i forskjellige land, nemlig Finland, Norge, Sverige, Danmark og Sør-Afrika. Innhegningen kommer ikke overalt samtidig.

De første landene på listen som mottar HomePod mini vil være Finland, Norge og Sverige. Tilgjengelighet vil være 13. desember, førstkommende tirsdag. Prisen vil være 1 249 norske kroner (119€) i Norge, 1 249 svenske kroner (115€) i Sverige og 109€ i Finland. Det er litt dyrere enn i Frankrike hvor høyttaleren er tilgjengelig for 99€.

Litt senere, nemlig 19. desember, Apple vil markedsføre HomePod mini i Sør-Afrika. Det er foreløpig ingen informasjon om prisen på stedet. Endelig skal Danmark ha produktet, men litt senere for en gangs skyld. Det vil faktisk være våren 2023. Det er ennå ikke en bestemt dag. Prisen vil være 899 danske kroner (121€).

HomePod mini ble først utgitt i oktober 2020, og er for tiden tilgjengelig i 20 land og territorier. Spesielt er det USA, Belgia, Sveits, Frankrike og Canada i listen. Som sagt før er prisen hos oss 99€.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *