Hun gjorde fantasiene sine til virkelighet: faren visste ikke at han kjøpte pornografisk innhold til datteren sin på Onlyfans

En norsk sexolog avslører den usannsynlige historien om en av pasientene hennes, som innså at han så på og betalte for Onlyfan-innhold fra en ung kvinne som faktisk var hans datter. Verken han eller hun visste den andres identitet. Oppdagelsen var forferdelig.

Den andre siden av anonymitet. Mens faren anonymt konsulterte Onlyfans-siden, kjøpte han innhold av seksuell karakter fra en ung kvinne hvis navn, ansikt eller stemme han ikke kjente. Han skjønte etter hvert at det var hans 23 år gamle datter.

Denne norske mannen gjorde denne forferdelige oppdagelsen i løpet av en helg med venner, der han innså at han er klient til den samme jenta som en kollega, som hevder at hun er en ung kvinne som bor i regionen deres. I frykt for at det kan være noen han kjenner, undersøker faren og oppdager til slutt det verste. Det er datteren hans som står bak skjermen.

Historien om denne faren og hans datter gjentas av terapeut Tone Haldorsen, for å advare om risikoen for anonymitet på denne typen plattformer, som blir mer og mer vellykkede. .

Den traumatiserte faren

Det forklarer hun til norske medier Dagbladet at faren ringte på henne, helt nedbrutt etter oppdagelsen. Ideen om at datteren hans hadde utført noen av fantasiene hans var uutholdelig og han utviklet selvmordstanker.

Til å begynne med konsulterte faren alene, før han avslørte sannheten for datteren. De fulgte terapi i fellesskap, forklarer sexologen, som fikk begges samtykke til å avsløre sin historie, som hun understreker ikke er et enkelttilfelle.

For jenta måtte hun også fordøye at faren gjorde dette bak morens rygg. Som, så vidt sexologen kjenner til, imidlertid ikke er blitt gjort kjent med forholdet. Hvis far og datter har funnet et sunt forhold, bruker sexologen fortsatt historien deres under konferanser for å advare om denne typen risiko. «Det er viktig at folk er klar over at dette faktisk kan skje»insisterer hun overfor norske medier.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *