«Hvor langt vil du gå for den uforglemmelige smaken av en Nespresso?» : George Clooney og Jean Dujardin overtar kafeen sammen

Den essensielle duoen, Jean Dujardin og George Clooney, står overfor nye eventyr, får selskap av den talentfulle Camille Cottin for en ny reklamefilm der underholdning rimer på humor.

De tre filmstjernene er forent rundt et endelig mål: å nyte en Nespresso-kaffe, og dermed svare på det sentrale spørsmålet «Hvor langt vil du gå for den uforglemmelige smaken av en Nespresso-kaffe?» Denne nye kampanjen, som ble lansert 15. november i mer enn 20 europeiske land, besøker det ikoniske reklamestedet i 2014 på nytt.

Retur av obligatorisk matematikk for alle videregående elever fra første gang ved starten av skoleåret 2023

Hva om det bare var én kapsel igjen?

I denne nye filmen tilbyr George Clooney en kopp Nespresso-kaffe til Jean Dujardin, før han innser at han bare har én kapsel igjen. I en rytmisk video finner vi en facetsiøs og oppfinnsom George Clooney som klarer å spille den franske skuespilleren ved å gjenvinne kapselen, før den slipper ham gjennom vinduet for å nå Camille Cottins balkong. Den historiske duoen ser seg så nødt til å slå seg sammen for å kunne gjenopprette den.

Litt spoiler: på slutten minner Camille Cottin George Clooney på å resirkulere aluminiumskapselen sin på riktig måte, en gest som er en del av Nespressos forpliktelser.

Nespressos nye Unforgettable Taste-kampanje med George Clooney, Jean Dujardin og Camille Cottin lanseres 15. november i Tyskland, Østerrike, Belgia, Bulgaria, Kypros, Kroatia, Danmark, Spania, Frankrike, Hellas, Ungarn, Irland, Italia, Luxembourg, Norge , Nederland, Polen, Portugal, Tsjekkia, Romania, Storbritannia, Serbia, Slovakia og Sveits.

AFP

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *