Hvordan det går med spillere på utlån fra Hibs i Norge, Belgia, USA, Skottland og England

Hibs har en rekke spillere på lån denne sesongen. Bilder: SNS Group / PA Images

Murray Aiken, Airdrieonians

En av de fremragende spillerne på Hibs U18-siden som vant ligatittelen i 2021/22 og U19-siden som nådde UEFA Youth play-offs League, Aiken debuterte på påskeveien den siste dagen av 2021 /22-kampanjen som innbytter i 4-0-seieren over St Johnstone.

Flyttet til Airdrie på lån for en senior SPFL-erfaring under Rhys McCabe, som har blitt berømmet for sitt arbeid med yngre spillere og har så langt spilt ni opptredener, inkludert fem som starter, for Diamonds.

Ewan Henderson, KV Oostende

Playmaker har gjort den midlertidige endringen til BelgiaI slutten av august debuterte han i uavgjort 1-1 mot RFC Seraing, og spilte 72 minutter før han ble erstattet av Daniel Perez. Det var De Kustboys første poeng i kampanjen, men de forblir sist i Challenger Pro League.

EJ Johnson, Austin FC II

Den allsidige vingen sluttet seg til MLS Next Pro-laget Austin FC II og hjalp dem til å bli nummer tre i Western Conference og kvalifisere seg til sluttspillet. Johnson spilte 18 ganger, startet åtte ganger og scoret en gang.

Nohan Kenneh, byen Shrewsbury

Den defensive midtbanespilleren har spilt syv ganger for Salop, med seks ligaopptredener og en Carabao Cup-kamp mot sin tidligere klubb Leeds. De var konsekvent inkonsekvente, vant tre kamper, men fulgte hver kamp med tap. 20-åringen fikk ros fra manager Matt Taylor etter et knepent tap for Lincoln, som sa: «Han gjorde det bra. Nohan vil være en viktig spiller for oss denne sesongen, han vet det og han er klar over det.

Dan MacKay, Livingstone

Vingspilleren, som var med i Hibs» nederlag i Europa League-konferansen mot Inter Club d’Escaldes i Andorra, har kun vært med fire ganger for Livi på lån i totalt bare 14 minutter under beltet.

Oscar MacIntyre, dronning av sør

Den høyt elskede venstrebacken sluttet seg til den tidligere Easter Road-favoritten Marvin Bartley på Palmerston og fikk ros fra manageren etter sin debut mot Cove Rangers. Startet neste kamp mot Montrose og kunne beholde plassen for turen til Partick denne helgen.

Kyle McClelland, dronning av sør

Sju kamper, ett mål og to røde kort for midtstopperen så langt denne sesongen. Scoret vinnermålet mot Edinburgh City forrige måned og fikk et andre gult for feiringen.

Elias Melkersen, Stromsgodset

Den unge spissen returnerte til hjemlandet med Strømsgodset i et forsøk på å hjelpe dem med å rykke fra nedrykksplassene. Scoret på debuten i et 2-1-tap for Lillestrøm og startet i 2-1-seieren over Stabæk.

Josh O’Connor, Airdrieonians

Spissen traff bakken for Diamonds, og scoret to mål på ni kamper, inkludert vinneren mot Bonnyrigg Rose i en Viaplay Cup-gruppekamp og en streik som tok Premier League-laget Ross County til å forlenge.

Dylan Tait, Hamilton Accies

Midtbanespilleren fikk en skade i Arbroath forrige sesong, men har så langt vært med ni ganger i alle konkurranser for Accies, og scoret vinneren mot Montrose i et ligaoppgjør forrige måned.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *