Hvordan se USA vs Norge GRATIS i USA i dag: TV-kanal og direktesending for 2024 IIHF World Junior Championship

Sport

USA møter Norge i dag i Gøteborg, Sverige for IIHF verdensmesterskapet for juniorer i 2024. Les her for å finne ut når, hvor og hvordan du kan se denne kampen i USA.

© Getty ImagesUSA møter Norge i dag.

Verdensmesterskapet i ishockey for juniorer 2024 begynner i dag, og i gruppe B venter et potensielt David-og-Goliat-oppgjør. Det amerikanske all-star-laget, som består av landets fremste collegetalent, hvorav de fleste allerede har NHL-draft-rettigheter, tar på seg et ungt, livlig norsk lag.

[Watch United States vs Norway online for FREE in the US on Fubo]

Amerikanerne er utvilsomt turneringsfavorittene. Med fem gullmedaljer, den siste fra 2021, virker dette laget klare til å oppnå en ny pallplass. Gruppen deres er full av ildkraft, og hver spiller finslipt i smeltedigelen til amerikansk college-hockey. Motstanderne deres bør imidlertid ikke undervurderes.

Selv om de ikke har makten til USA, er nordmennene sultne og erfarne. Selv om bare én spiller har spilleerfaring i USA, sier hans imponerende 11. plass i 2023, og sikret ham en plass i årets turnering, sitt. De har kanskje ikke gullmedaljens stamtavle, men deres kampånd og underdogmentalitet kan vise seg å være farlig.

Når skal USA spille mot Norge?

USA og Norge spiller for 2024 IIHF World Junior Championship tirsdag 26. desember i Gøteborg, Sverige. Med historie og talent som favoriserer USA, ville det være dumt å forutsi en skjev seier. Norges skrappe besluttsomhet og uforutsigbare spillestil kan snu ting. Denne åpningskampen lover å bli et spennende sammenstøt av kontrasterende stiler og ambisjoner. Vil amerikanerne utvide sin dominans, eller kommer nordmennene til å overraske?

USA vs Norge: Times by State i USA

OG : 11:00
CT: 10:00
MT: 09:00
TP: kl. 8.00.

Hvordan se USA vs Norge i USA

Denne 2024 IIHF World Junior Championship-kampen mellom USA og Norge i Gøteborg, Sverige tirsdag 26. desember vil bli utgitt i USA av Fubo (7-dagers gratis prøveversjon).

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *