I vinterferien har jeg spesielt lyst til å slappe av og drive med lett idrett

Jeg vil ha vinter i år ferie tilbringe i Tsjekkisk Republikk ikke i fjor, spesielt med 4 pp. Frie dager i landet vinterstid i R ikke fyll inn de du foretrekker ferie ellers (50 %) eller mangel på økonomiske midler (36 %) eller foretrekker å oppholde seg i utlandet (10 %).

Vår undersøkelse viser at 54 % av dem planlegger å besøke utenlandske markeder i hjembyen, og 27 % av dem planlegger å besøke reise etter esku til redaktør esk sentralt turisme Tsjekkisk turisme Jan Herget et al. : Derfor har vi av kjedsomhet utarbeidet et eksempel se Adventsarrangementer i slott og slott eller tidligere arrangementer i UNESCO-byer.»


Bare en tidel av dem ønsker å besøke utenlandske markeder. Generelt for vinteren ferie Jeg ønsker å bruke totalt 8 dager, som i fjor. Fra hjemlige steder, spesielt i Liberec (25%), Olomouc (18 %) en Krlovhradecky-regionen (17 %). De foretrekker å bo på pensjonater (40 %) eller hos ektepar (31 %).

Selv hunden vil ha situasjonen med energier operatør av fjellsteder i R må ikke gjelde preparering av bakker eller drift av taubaner og skiheiser. Operatøren av fjellsteder forbereder seg dermed på å tilby nvtvnkm tjenester og knapper så langt gjesten er vant til det, til redaktøren av Mountain Editors Association Libor Knot og andre: Forrige helg var seks fjellstasjoner i drift og lørdagen etter, 10. desember, skal de lyaska Jeg kan se noen store skiareller. Til skianlegget nordfjelletovn med pid for eksempel pindlerv Mln Hvor Nedre Moravia. Poas midten av desember lover snø og frost, så kilometerne med åpne bakker i de tsjekkiske fjellene bør øke raskt.

I løpet av vinteren ferie ei planlegger å bruke et gjennomsnitt på 6.361 per person Til. Fremfor alt hotell (46 %) og mat (17 %). På Kultursport og monumenter er overfylt om vinteren ferie utarbeidet i gjennomsnitt 817 Til. Hele undersøkelsen er tilgjengelig på www.tourdata.cz.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *