IMPACT Wrestling: Anthem og DAZN kunngjør flerårig internasjonalt partnerskap

Anthem Sports & Entertainment, Inc., et globalt multi-plattform medieselskap, og DAZN – en ledende global sportsunderholdningsplattform – kunngjorde i dag et globalt partnerskap som vil bringe Anthems IMPACT Wrestling til over 170 land over hele verden fra og med 29. november.

Den flerårige avtalen vil bringe DAZN-seere i over 170 land – inkludert Storbritannia, Irland, Sveits, Østerrike, Frankrike, Polen, Spania, Italia, Nederland, Japan og Brasil – det beste stedet for IMPACT Wrestlings ukentlige IMPACT! flaggskipserier, hjem til større karakterer, høyinnsatskamper og storfilmer.

I tillegg vil DAZN-seere ha tilgang til IMPACT høyoktan PPV-arrangementer og IMPACT Plus premium live-spesialer, samt utvalgte titler fra IMPACT Wrestling-arkivene, direkte gjennom plattformen.

«DAZN er en global leder innen førsteklasses sportsprogrammering, og vi er stolte av å samarbeide med dem når vi utvider IMPACT Wrestlings internasjonale rekkevidde ytterligere,» sa Scott D’Amore, Executive Vice President, Anthem Sports Media Group.

«Siden starten har IMPACT Wrestling hatt en global tilhengerskare av lidenskapelige og kunnskapsrike fans som søker etter profesjonelt brytinginnhold av høy kvalitet. Med denne kunngjøringen håper vi å gjøre det enda enklere for dem å nyte våre flaggskipserier, premium spesialtilbud og pay-per-view-arrangementer, samtidig som vi introduserer IMPACT Wrestling-merket for enda flere sportsentusiaster rundt om i verden.

Veronica Diquattro, administrerende direktør i DAZN Global Markets, sa: «Vi er ekstremt glade for å signere dette flerårige partnerskapet med Impact. Denne avtalen vil se at kampanjens profesjonelle brytinginnhold i verdensklasse kommer til DAZN-plattformen i over 170 land rundt om i verden, og befester vår voksende posisjon som et globalt hjem for kampsport.

Siden oppstarten i 2002 har IMPACT Wrestling etablert seg som en av de største profesjonelle brytingsorganisasjonene i verden og den fremste destinasjonen for brytingfans over hele verden. Det omfattende programmeringsbiblioteket kan skryte av over 5000 timer med innhold, med legendariske artister som Ric Flair, Sting, Kurt Angle, Kevin Nash, AJ Styles og mange flere gjennom dens historie.

Den nåværende IMPACT-listen fremhever en mangfoldig blanding av idrettsutøvere i verdensklasse ledet av IMPACT verdensmester Josh Alexander og Knockouts verdensmester Jordynne Grace, World Tag Team Champions Heath & Rhino, World Champions by tag team Knockouts Death Dollz, X Division Champion Trey Miguel, og Digital Media Champion Joe Hendry. Andre IMPACT-stjerner inkluderer Bully Ray, Moose, Steve Maclin, Chris Bey, Rich Swann, Matt Cardona, Brian Myers, Sami Callihan, Tommy Dreamer og PCO, og den hardtslående Knockouts-divisjonen med Deonna Purrazzo, Mickie James, Killer Kelly, Masha Slamovich og Rosemary.

I tillegg til de nevnte landene, sendes IMPACT Wrestling-programmering over hele verden i 120 land, inkludert på Anthem-eiendommer AXS TV i USA og Fight Network i Canada, samt i Commonwealth of Independent States, Amerika, Mexico, Storbritannia, India . og dets subkontinent, og Afrika.

Om Anthem Sports & Entertainment, Inc.

Anthem Sports & Entertainment Inc. er et globalt medieselskap med flere plattformer med kontorer og studioer i Los Angeles, Denver, Nashville, New York, Kansas City, Cleveland og Toronto. Anthems portefølje inkluderer AXS TV, en ledende musikk-, underholdnings- og livsstils-TV-kanal og digitalt medieselskap; det globale filmdistribusjonsselskapet Gravitas Ventures; Fight Network, verdens ledende kampsportkanal; IMPACT Wrestling, en av verdens ledende brytingorganisasjoner som spesialiserer seg på original programmering og live-arrangementer; Invicta Fighting Championships, verdens første kampanje for blandet kampsport kun for kvinner; Game+, lederen innen esport og spillinnhold; GameTV, hjemmet til konkurransebaserte spillprogrammer og realityserier; og HDNet Movies, som inneholder kinoutgitte filmer og dokumentarer. Anthem har også en betydelig eierandel i Pursuit Channel, en av de store utendørskanalene i USA. For mer informasjon, besøk www.anthemse.com.

Om DAZN

DAZN Group er et av de raskest voksende sportsmedieselskapene i verden. Basert i Storbritannia og med ansatte i over 25 land, berører våre virksomheter alle aspekter av hvordan fans samhandler med sport; fra produksjon til distribusjon og markedsføring av innhold. DAZN Group er hjemmet til DAZN, verdens ledende sportsdestinasjon, samt den populære sportsportalen, DAZN News.

DAZN leder satsingen for å gi sportsfans over hele verden tilgang til sportsunderholdning når som helst og hvor som helst. DAZN er tilgjengelig på de fleste tilkoblede enheter, inkludert smart-TVer, set-top-bokser, streaming-pinner, smarttelefoner, nettbrett, PC-er og spillkonsoller, noe som sikrer at fans har tilgang til en katalog med revolusjonerende rettigheter og en liste med utrolig innhold. DAZN lever i over 200 land og territorier, og er tilgjengelig på Samsung, LG, Sony og Panasonic smart-TVer og spillkonsoller, inkludert Playstation og Xbox. Abonnenter har også tilgang til DAZN på Amazon Fire TV, Amazon Fire TV Stick, Google Chromecast og Apple TV og kan finne appen på iPhone, iPad, Android og mobil.

Besøk www.dazngroup.com for mer informasjon.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *