Inflasjonen i Norge er mye lavere. EURNOK stiger med 0,4 %

  • Norge KPI å/å: 3,3 % å/å vs. 4 % poeng. og 4,8 % før
  • Norge KPI m/m: -0,1 % vs. 0,7 prosentpoeng. og -0,8 % før

NOK svekker seg etter at inflasjonsdata overrasket markedene med en mye kraftigere nedgang. EURNOK kommer etter dataene.

Kilde: xStation5

!–slettet–>


XTB-logo
X-Trade meglere

X-Trade Brokers (XTB) er et internasjonalt meglerhus som tilbyr profesjonelle betingelser for handel med CFDer på valuta, indekser, råvarer, kryptovalutaer og for å investere i aksjer og ETFer. Det forbedrer stadig tjenestene sine, noe det fremgår av en rekke internasjonale priser og bekreftet av prisene for årets nasjonale megler og årets valutamegler, som ble vunnet flere ganger på MoneyExpo Investment Summit. For sine kunder tilbyr XTB profesjonelle handelsplattformer MetaTrader 4 og xStation 5 med innebygd kalkulator, gratis opplæring, 24-timers kundestøtte, gratis opplæring og daglige finansmarkedsnyheter.

CFD-er er komplekse instrumenter og, på grunn av bruk av finansiell innflytelse, er de forbundet med høy risiko for raskt økonomisk tap. 72 % av detaljinvestorkontoene led et tap når de handlet CFD-er med denne leverandøren. Du bør spørre deg selv om du forstår hvordan CFD-er fungerer og om du har råd til den høye risikoen for å tape midlene dine.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *