Jan Krzyżanowski er død. Sława Przybylska i sorg

Det ble nylig rapportert at Przybylska berømmelse tar seg av sin syv år yngre ektemann, Jan Krzyzanowskisom hadde fått et alvorlig hjerneslag og trengte 24-timers pleie.I følge «Super Express» var han delvis lammet.

«Hun er litt nervøs fordi Janek har noen helseproblemer. Han er etter operasjonen – prosedyren innebar fjerning av blåmerker i hjernen hans. Et blåmerke har ikke blitt absorbert, det presser ham og så problemene. Han var under behandling og behandling. anlegget i to måneder. Det var mitt forslag, fordi hun, på 91, ikke vil være i stand til å ta vare på ham «- sa stjernens nevø, Arkadiusz Krzyzanowski.

Sława Przybylska følte imidlertid forferdelig at Jan Krzyżanowski ble igjen på midten. «Hun følte seg veldig dårlig da han var på senteret, så hun bestemte seg for å ta ham bort. De er sammen, men hun er utslitt,» sa nevøen hennes den gang. «Hun likte å gå, sykle, og nå har hun veldig lite tid til det. Hun bruker fritiden på å hvile. Hun bruker all sin tid til mannen sin, og tar vare på ham,» sa han.

Informasjon om Jan Krzyżanowskis død dukket opp på den offisielle profilen til Sława Przybylska. «Det er med stor beklagelse jeg informerer deg om den triste nyheten om døden til Jan Krzyżanowski, ektemannen til Sława Przybylska. RIP» – ble det kort skrevet.

Fansen har sendt støtteord til artisten. «Veldig triste og triste nyheter. Mr. Jan var Mrs. Sławas skytsengel. Min dypeste medfølelse», «Mrs. Sława – jeg sender tonnevis med støtte! Din kjærlighet var beundringsverdig i den største grad! Jeg sender deg massevis av kjærlighet veldig sterk «, «Jeg sympatiserer. Livet er vakkert, men brutalt» – skrev de.

Den 25. april feiret Jan Krzyżanowski sin 83-årsdag. Han var en kjent skuespiller for produksjoner som: «Karol. Mannen som ble pave», «Døden som en brødskive» hvis «De polske veiene».

Sława Przybylska møtte Jan Krzyżanowski i 1963, etter en av konsertene hans. De giftet seg et år senere.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *