Jana Plodkov: Jeg har vært i departementer, sist i Norge

Sist gang jeg skrev til Norge. Jeg ble veldig rørt over måten de fikk Freya til å sove. Jeg sendte et brev til alle avdelingene som kan bli berørt. Det er dette som bekymrer Nærings- og fiskeridepartementet mest. Så de svarte meg ikke. Ulike organisasjoner har skrevet til meg og sagt at det ikke vil være noe å gjøre med det selv i fremtiden, sa hun Plodkov.

Du finner dem i Brussel og i tsjekkiske departementer. Hun svarer ikke alltid, men det er den beste måten for henne å slippe løs det sosialt ansvarlige kjæledyret sitt og ikke lufte frustrasjonen over partneren. Filipa Ilkuhar vært med oss ​​i snart elleve år.

Jeg skrev til Miljøverndepartementet om Bev. Denne petlaken kan ikke bli hos oss, hos stakkars Filip. Jeg liker ikke å ha den hjemme, så legg den i åkeren så har du is. Jeg tror ikke engang de vil svare. Jeg blir alltid overrasket når jeg får svar, sa Plodkov, som også skrev til EU på grunn av den avdøde statsministeren.

Jana Plodkov med partneren sin

Jeg vet ikke hva sangen er, den er annerledes. Nco i betydningen å bli ignorert. Det var da han ble med. Jeg var bekymret for at en jeger med dømmekraft på halsen og et rede med meg.

Klokken 19 ble drømmen til Honzy Ddek spilt inn av en skuespillerinne og en sanger Lucia Vondrkov, som til og med skrev et brev til presidenten. Jeg skrev til Milo Zeman fordi jeg var uenig i å frakte storfe fra Tsjekkia til et slakteri et sted i Tyrkia. Jeg likte ikke. Jeg fikk til svar at du bør stole på det og de vil ta seg av det. Jeg tror det var placebo. Men jegeren er lettet, hevdet hennes kollega Vondrkov.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *