Jeg går tilbake til bryggeriet, som ligger i Rozstel exf Prask plynrensk Pacovsk

Jeg vil huske årene tilbrakt i Prask Plynrensk som et av de mest aktive årene i min karriere. Jeg lærte mye fra energi, gass og kvinners perspektiv. Prask plynrensk er et flott selskap, vi klarte å starte noe og jeg vil være glad hvis selskapet i fremtiden også er kjent for andre typer energi, sa administrerende direktør i Prask plynrensk.

Pacovsk har to ganger sagt at selskapets aksjonærer har uenighet om visum og andre spørsmål. Det er imidlertid sikkert at pedalselskapet er i god stand og kvalitet, klar for høstkampanjen i det hjemlige energimarkedet. Han har nå tenkt å vie seg mer til sin aktivitet i bryggefeltet. Pacovsk er opphavet til den sentrale Mstsk-gruppen, som inkluderer mikrobryggerier i Jaroov, Znojm, Oslavany, Chomout i Olomouc og Harry i Brno.

Jeg skal ta en øl. Jeg har to fungerende bryggerier og har forsømt kommunikasjonen med kollegene litt de siste årene. Sammenlignet med Praská plynrenská er det imidlertid et mye mindre, ganske lite selskap, sa en erfaren direktør for nyhetsportalen iDNES.cz, og la til at han for tiden er i selskapet for å diskutere prisen på øl med kollegene sine. Han fødte bryggeriet sitt, men nå fylles det ikke opp.

Hver dag er Pacovsk en stor ekspert på råvaremarkeder, spesielt gass. Sammenlignet med tidligere måneder har gassprisene og på kort sikt på grunn av mulige restriksjoner i australske LNG-produksjonsselskaper relativt stabilisert seg. Selv leverandøren, som sakte setter ned prisene under sluttbestillinger, er klar over den vanskelige situasjonen. Even Pacovsk mener at prisene for øyeblikket er på sitt optimale nivå.

Samlinger i Europa er fulle av dem. Vi har praktisk talt ikke noe sted å lagre gassen. Noen forretningsmenn har til og med begynt å bruke bøker i Ukraina. Ifølge Pacovsk skulle vi komme oss relativt godt gjennom vinteren, siden det for tiden ikke kommer russisk gass til Tsjekkia. Det var mulig å erstatte den 100 prosent med forsyninger fra LNG-terminalen, og norsk naturgass bidro også til situasjonen.

Leverandøren vil nyte godt av rabatt i løpet av høsten

Selv i Tsjekkia er samlingene nesten fulle. I dag har regjeringen til og med besluttet å kjøpe ytterligere seks underjordiske lageranlegg fra utenlandske eiere for milliarder av kroner. Det gjenstår et annet skritt: hvordan bli kvitt energiavhengighet av utenlandske enheter.

Pacovsk oekv, e til høsten starter en kamp om bestillinger mellom leverandørene. Vi vil se en priskamp i z, juni og november. Men nå venter alle på å se hvem som blir først og til hvilken pris. Siden den gang har imidlertid det mest attraktive pristilbudet dukket opp på markedet, en rekke kombinerte produkter, sa han til iDNES.cz exf Prask plynrensk med det faktum at spotpriser er et slags tveegget sverd, som han bare vil anbefale til eksperter som er fokusert på det langsiktige spørsmålet.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *