Joe Joyce vil ha to tungvektsmestere i 2023

WBO interim-mester er åpen for de største navnene i divisjonen.

Joe Joyce vil kjempe mot enten Tyson Fury eller Oleksandr Usyk neste år.

Joyce var ved ringside for Furys nylige kamp mot Derek Chisora ​​i Nord-London og har blitt kåret av WBC-mesteren i tungvekt som et potensielt alternativ hvis en ubestridt kamp ikke kan gjennomføres.

En kamp mellom Fury og Usyk ble komplisert av obligatoriske forsvar bestilt for den ukrainske verdensmesteren i tungvekt mot IBF-nominerte Filip Hrgovic, samt WBA «vanlige» mester Daniel Dubois.

Joyce er den «midlertidige» WBO-mesteren og tror kanskje også han trenger å trekke i stroppen. Usyk håper å være i ringen neste mars for å holde et øye med det han håper vil skje senere på året – et tittelskudd.

«Jeg planlegger å kjempe i mars, mens alle andre kjemper,» sa han. himmelsport.

«For sommeren [I plan to] gå for en stor, som Usyk eller Fury. Jeg vil være klar fordi jeg vil ha hatt en i begynnelsen av året for å komme i gang.»

Joyce er ikke opptatt av å vente på en tittel og foretrekker å holde seg opptatt.

«Jeg forstår ikke hvorfor folk gjør det. Det gjør dem rustne når de blir skutt og også ferdighetene deres, du vil alltid fortsette å forbedre ferdighetene dine og lære og vokse som en fighter og rette opp feil, og delta i disse spennende kampene for fansen,» la Joyce til.

«Det er underholdning, ikke bare å la meg holde på min «0» [undefeated record]»

En sørpote kunne vurderes, som han sa: «Fury bytter venstremenn og Usyk er en sørpote, så det ville være en god idé.»

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *