Kielce går til verdensmesterskapet! Mer enn 1,5 millioner PLN i bassenget! – CKsport.pl

Slutten på verdens biljardsesong ser veldig bra ut. Blant annet takket være verdensmesterskapet i oktober, som arrangeres i Østerrike. På dette arrangementet vil Polen være representert av totalt 11 spillere, inkludert biljardspillere fra Nosan Kielce.

Som det polske biljardforbundet påpeker, er turneringen, som begynner i midten av oktober, en av de viktigste biljardsportsbegivenhetene i verden. I februar var Targi Kielce vertskap for verdensmesterskapet i 9-ball, og nå skal spørsmålet om verdensforrang i 8- og 10-ballsvariantene avgjøres.

Det polske forbundet har stilt opp toppidrettsutøvere. Blant damene ble Monika Ząbek (UKS Baribal Lubin) og Oliwia Zalewska, tilknyttet Kielce i årevis og for tiden representert Rokietnica Billiard Academy, nominert.

På herresiden er Sebastian Batkowski og Tomasz Kaplan, som spilte Nosana Kielce, innkalt. Laget vårt kompletteres av: fjorårets viseverdensmester Wiktor Zieliński, den første verdensrangerte biljardspilleren (5. plass) Konrad Juszczyszyn, den europeiske rangeringslederen Mieszko Fortuński, samt Wojciech Szewczyk, Daniel Macioł , Mateusz B. Radabica Śosniegocki som vi husker fra kampen i Nosana Kielce tidligere.

Den totale premiepotten er over PLN 1,5 millioner. Det betyr at i oktober kommer det beste fra biljardverdenen til Østerrike. Polakkene er blant konkurrentene til gull, spesielt siden konkurransene som ble arrangert av Predator-merket tidligere har vært svært vellykkede for dem.

Deltakelse i konkurransen til det polske landslaget på mer enn PLN 60 000 000 er finansiert av det polske biljardforbundet, departementet for sport og turisme og foreningens partnere.

bilde. Maciej Urban

————

Takk for at du er med oss ​​og støtter kreativiteten som er tilgjengelig på CKsport.pl. Klikk på linken under og by på en symbolsk kaffe til redaksjonen vår.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *