Kort om sportsnyheter: Bendtner, Norges keeper

For en mann som har tålt mer motstand enn de fleste, har de siste ukene vært gode for den kontroversielle danske spissen Nicklas Bendtner.

Tidligere denne måneden vant den store mannen mesterskapet med sin norske klubb Rosenborg før han scoret det siste målet i Danmarks 5-1-seier i Dublin over Irland i en VM-kvalifiseringskamp.

Søndag gikk det enda bedre for Bendtner da han toppet den norske Eliteseriens scoringsliste denne sesongen med 19 mål, to flere enn Stabæks Ohi Omoijuanfo.

Den 29 år gamle dansken har også scoret tre mål for Rosenborg i Europa League denne sesongen, selv om han ikke klarte å forhindre deres eliminering forrige uke i tapet mot Real Sociedad.


Astralis taper terreng foran 12 000 mennesker
Det danske Counter-Strike-laget Astralis tapte en hardt kjempet Blast Pro Series-finale som ble holdt på Royal Arena i helgen. Foran rundt 12 000 tilskuere tapte Astralis 1-2 for det tyske laget SK Gaming i en finale som varte i flere timer og krevde ytterligere runder for å finne en vinner. SK Gaming tok hjem nesten 800 000 kroner for denne triumfen.

Dobbelt Dansk badminton ulykke i Hong Kong
Det ble ingen dansk ære i årets siste Super Series, da både herre- og mixed-parene tapte sine respektive finaler i Hong Kong Open i helgen. Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding tapte 12-21, 18-21 for de indonesiske verdenseneste Marcus Gideon og Kevin Sukamuljo, mens Mathias Christiansen og Christinna Pedersen tapte 15-21, 13-21 for Siwei Zheng og Yaqiong Huang, fra Kina. . . Den 20 år gamle stjernen Anders Antonsen tapte en tett semifinale mot den kinesiske olympiske mesteren Chen Long med 14-21, 21-19, 17-21.

Mags avslutter F1-sesongen utenfor poengene
Kevin Magnussens beslutning om å innta en aggressiv holdning under det siste løpet av Formel 1-sesongen i Abu Dhabi ga ikke resultater. Den danske sjåføren fant seg ut av poengene på 13. plass etter å ha forlatt banen tidlig og jobbet seg opp fra 20. plass. Magnussen avslutter sesongen med 19 poeng på 20 løp, nok til å bli nummer 14 sammenlagt, like bak lagkamerat Romain Grosjean, som ble nummer 13 med 28 poeng. Dansken beskrev sin første sesong med Haas som «morsom» og «ganske bra».

Den unge dansken debuterte i Bundesliga
Det unge danske talentet Niklas Nartey (17) fikk sin første smakebit på Bundesliga denne helgen, og kom inn som innbytter med rundt sju minutter igjen av FC Kölns 0-2-tap mot Hertha Berlin. Midtbanespilleren, som kom til den tyske siden fra FC København tidligere i år, har scoret seks mål på 18 ungdomskamper for Danmark. Det har vært en vanskelig sesong for Bundesliga-klubben FC Köln denne sesongen. Etter 13 dager har laget ennå ikke vunnet en kamp og ligger på sisteplass i mesterskapet med kun to sølle poeng. En meddanske, forsvarer Frederik Sørensen, deltar også i «Billy Goats», som de har tilnavnet.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *