Kreativ konkurrent slutter seg til Suzuki Korona Handball – CKsport.pl

Kielce håndballspillere møtes før starten av Central League. Suzuki Korona Håndball når 19 år gamle Weronika Janczarek. Han er en sentral pasningsspiller, som til syvende og sist skal forbedre angrepsspillet til Kielce-klubben.

Før han flyttet til hovedstaden i St. Croix Voivodeship, spilte den unge quarterbacken for en annen Premier League-klubb, MKS AZS UMCS Lublin, hvor hun spilte inn 20 kamper og scoret 30 mål totalt. Den siste overgangen fra Suzuki Korona Handball er imidlertid ikke kjent for sine mål, men for sine assists.

Som hun innrømmer selv, føler hun seg bra i rollen som tolken av de siste passeringene. «Jeg er definitivt hjernen i operasjonen. Jeg liker veldig godt hjelpere. Jeg har flere assists enn mål i de fleste kamper. De sier jeg ser mye, sier folk. Gjennom hele livet følte jeg meg bedre midt i kampen – innrømmer håndballspilleren på den offisielle nettsiden til klubben Suzuki Korona Handball.

Janczarek bestemte seg for å slutte seg til trener Paweł Tetelewskis team på grunn av nye muligheter og utfordringer. – Klubben er godt organisert, det er en hyggelig teknisk stab og et ungt og ambisiøst lag. Det er godt å spille ved siden av Marta Rosińska. Du vil kunne lære mye av henne og få kunnskap – sier han.

————

Takk for at du er med oss ​​og støtter kreativiteten som er tilgjengelig på CKsport.pl. Klikk på lenken under og by på en symbolsk kaffe til redaksjonen vår.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *