Kulturhus Laren: «Jeg reiser til… Norge!»

Peter og Mieke Onis (eget bilde)

LAREN/LOCHEM – Lochemers Peter og Mieke Onis gjester fredag ​​10. juni på Kulturhus «t Kruispunt i Laren. Der forteller de om sine opplevelser i Norge. Under tittelen «Jeg reiser til… Norge» fremkalles hovedsakelig de vakre og positive opplevelsene fra årene deres i Norge, det er løftet på forhånd.

Peter og Mieke Onis dro i 2004, med hunden sin Duko, for å bosette seg i sitt kjære Norge. De ble kjent med landet gjennom mange ferier og da barna vokste opp, tok de skrittet fullt ut. De hadde ikke et klart bilde av fremtiden deres der. Paret har bodd i Lochem i flere år nå og har laget en bok om tiden i Norge, som de beskriver som «et stort eventyr».

Arbeid

I en tidligere publikasjon på LochemsNieuws vi kan lese at Peter opprettet OnisMedia i Norge. Han hadde hatt en lignende virksomhet i Nederland i mange år. I 2005, med kommunen der han bosatte seg, åpnet han et turistkontor i utkanten av en fjord. Mens Peter hjalp norske bedrifter med reklame og design, drev Mieke turistinformasjonen i tillegg til arbeidet på den lokale barneskolen.

Til tross for suksessen returnerte paret til Nederland. Hovedårsaken var fødselen til deres første barnebarn. Det som gjenstår er historiene. Disse vil bli diskutert i detalj fredag ​​10. juni. Det starter klokken 20.00 og det er gratis inngang.

Kulturhus «t Kruispunt ligger på Verwoldseweg 1 i Laren, bak kirken.

Les også vår forrige innlegg på boken skrevet av Peter og Mieke Onis.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *