Kyoto Group lanserer kommersiell distribusjon av teknologi for å akselerere industriell avkarbonisering

Kyoto-gruppen har annonsert den offisielle idriftsettelse av sitt revolusjonerende Heatcube varmelagringssystem på Norbis Park i Danmark. Dette minneverdige øyeblikket vil bli feiret med et live-streamet arrangement. Norbis Park er en industripark (tidligere kjent som Nordjyllandsvrket kraftstasjon) dedikert til utvikling av innovative grønne energiløsninger.

Det eies av Aalborg Forsyning, et regionalt energiselskap. Heatcube installert på Norbis Park har en lagringskapasitet på 18 MWh og en utslippskapasitet på 4 MW. Heatcube fungerer som et varmelagringssystem, absorberer energi fra nettet, lagrer termisk energi i smeltet salt og leverer varme til fjernvarmesystemet, noe som gjør sol- og vindkraft til et levedyktig alternativ fossilt brensel for fjernvarme.

Åpningen vil finne sted i nærvær av forretningspartnere inkludert Aalborg Forsyned, Aalborg CSP, Yara International, CyD, Vulcanic, Royal Institute of Technology, Rpow og Innovation Norge. Kyoto er representert av ledergruppen og av Eivind Reiten, styreleder, tidligere norsk energiminister og konsernsjef i Norsk Hydro. Katja Nordgaard, norsk ambassadør i Danmark, vil også være til stede.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *