Kypros vs Skottland: Hvem bør Steve Clarke starte i EM 2024-kvalifiseringen? | Fotballnyheter

Steve Clarkes sidetopp gruppe A etter fire strake seire; Skottland møter Kypros i deres neste EM 2024-kvalifiseringskamp; velg ditt startende XI for fredagens kamp ved å bruke lagvelgeren vår nedenfor


15:15, Storbritannia, onsdag 6. september 2023

Skottland reiser til Kypros på fredag ​​for nok en viktig EM 2024-kvalifiseringskamp, ​​så hvem ville du valgt til å starte i Larnaca?

Steve Clarkes side er i en god posisjon til å nå neste sommers turnering etter å ha vunnet sine fire første kamper i gruppe A.

De er åtte poeng foran på toppen av gruppen sin på vei inn i kampen mot Kypros, et lag de slo 3-0 på Hampden Park i mars.

Hvis Skottland vinner på Kypros, kan de sikre seg plass i finalen i Tyskland allerede 12. september, samme kveld som de møter England i en vennskapskamp for å minnes 150-årsjubileet for det skotske FA.

For at det skal skje, må Spania slå Georgia i kvalifiseringskampen på fredag, der Norge i det minste trenger uavgjort mot georgierne.Bilde:
Gruppe A-ledere Skottland kan besegle sin kvalifisering neste tirsdag

Velg din Skottland XI

Så hvem skal spille for Skottland? Scott McKenna er tilbake på laget etter skade, og savnet de to siste kampene med en hamstringskade.

Skulle han starte i Larnaca eller burde Steve Clarke holde seg til spillerne som imponerte mot Georgia og Norge?

Newcastles Elliot Anderson vil ikke være en del av reisefølget til tross for hans første innkalling på grunn av skade, mens Liam Kelly også er fraværende og erstattes av Robby McCrorie.

Spissen Che Adams er imidlertid tilbake fra skade, mens Lyndon Dykes, som var sentral i Oslo-seieren, også er med til tross for at QPR har gått glipp av de tre siste kampene.

Bruk lagvelgeren nedenfor og del valget ditt på Twitter @ScotlandSky.

Dette er en begrenset versjon av historien, så dessverre er ikke dette innholdet tilgjengelig.

Åpne fullversjonen

Souttar: Kvalifikasjonene virker nære

Skottlands forsvarer John Souttar sier til Sky Sports at det er reell tro rundt EM 2024-kvalifiseringskampanjen

Skottland og Rangers forsvarer John Souttar snakker til Sky Sports:

«Jeg synes kvalifiseringen virker nær, det er ubestridelig. Alle i landet vet at det er nært, men vet også hvor mye vi fortsatt må gjøre for å kvalifisere oss.

«Vi har gjort en utrolig jobb for å komme oss inn i situasjonen vi er i nå, men det er en lang vei å gå, vi må score poengene som vil garantere oss kvalifisering.

«Det er en spennende tid for alle involverte, spesielt dette resultatet i Norge. Karakteren gutten viste for å komme tilbake fra 1-0 under med de to målene var enorm.

«Det viser snuoperasjonen vi har hatt som land fordi jeg vet at når du vokser opp og ser Skottland, frykter du det verste når du taper et mål. Jeg er sikker på at alle har opplevd det.

«Alle vet hvor viktig Kypros-kampen er, den er enorm, så alle vil fokusere på det. Så for å møte England vil du vokse og spille mot dem, så å være involvert i den kampen ville være noe å virkelig se frem til.»

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *