Lady Luck Games lanserer spilleautomaten Astro Anna

Den svenske kasinospillleverandøren er fokusert på å skape uformelle og vellykkede spill for livet. Lady Luck Games gitt ut en ny spilleautomat for Kom igjen ! spillere. Det nye spillet heter Astro Anna og den inneholder studioets proprietære teknologi. Rørmekaniker. Denne spilleautomaten med 5 hjul og 5 rader har en bonusrunde med gratisspinn, multipler opptil 20x, og alternativet Kjøpsbonus. Astro Anna vil være tilgjengelig for spillere i Canada, Norge og Sverige.

Oversikt over Astro Anna Metrics

  • rundstykker: 5
  • Rader: 5
  • Gevinstlinjer: 1
  • RTP: 94,1 %.
  • Treffrate: 31,4 %.
  • Maks gevinst: 2500x
  • Volatilitet: middels høy
  • Min/maks innsats: 0,10-100

Utforsk verdensrommet med den modige astronauten Anna!

Spillere som er fascinert av rom- og romutforskning vil glede seg over å oppdage den splitter nye versjonen av Lucky Lady Games. Astro Anna har utmerket grafikk med romtema med nøye utformede symboler som viser et rør som kan slå seg sammen mellom to og fire sider av en firkant den lander på, og kobles til et annet rør i naboplasser. Når rørene klarer å koble seg helt til sidene av rutenettet, mottar spillerne en belønning. Sporet har også tilfeldige multiplikatorer. Når disse multiplikatorene lander på rørene, øker de automatisk gevinsten hvis de treffer det tilkoblede røret.

Sticky multiplikator opptil 50x under bonusspill.

Astro Anna kommer med et gratisspinn-bonusspill som kan engasjeres når fire, fem eller seks premier er koblet sammen i et enkelt spinn. Spillere får da 10, 15 eller 20 gratisspinn. Å utløse syv, åtte, ni eller ti premier i et enkelt spinn tiltrekker seg også en multiplikator på opptil 20x. Den klebrige multiplikatoren legges til den originale multiplikatoren som vises på måleren når du går inn i gratisspinnrunden. Multiplikatoren kan variere fra opptil 50x under bonusspillet.

Administrerende direktør og medgründer av LL Lucky Games AB. Mads Jørgensen snakket om det nye spillet som er en «fjerde eksklusive utgivelse på rad» for deres partnere ComeOn! Jørgensen uttrykte også sin glede over det «fruktbare samarbeidet» med den suksessrike operatøren, og kalte spilleautomaten et «veldig underholdende spill» som kan tilfredsstille «alles tørst».

Lederen for ComeOns eksklusive spill! kalt spillet, som også har et kjøpsbonusalternativ, et «veldig spennende» spill med potensial til å bringe «timer med underholdning» til spillere via Slot Matrix.

I midten av oktober annonserte den norske operatøren Norsk Tipping at de ville bringe spill fra LL Lucky Games AB til sin plattform ved hjelp av International Game Technology. Studioet signerte også en innholdsdistribusjonsavtale med CYG Pte Ltd i samme måned.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *