Langrenn – Fra 6. til 8. januar, mange vinnere i Val di Fiemme for Tour de Ski – Fondo Italia

Verdenscupsesongen er i ferd med å starte og den Val de Fiemme har som mål å feire talentet til de største langrennsmesterne. Fra 6. til 8. januar vil de tre siste etappene av den 17. Tour de Ski være preget av musikk, dans og god mat, noe som gir publikum det nødvendige løft for å støtte innsatsen til rittheltene. Den første «dansen» er planlagt til fredag ​​6 med den klassiske sprinten Langrennssenter Lago di Tesero, samme etappe som 15 km massestart dagen etter. Scenarioet vil endre seg og bli enda mer intenst og spesielt for den store finalen som ventes søndag 8. januar på Alpe del Cermis. de Siste stigning Det blir siste akt, de siste 10 kilometerne med ekstrem dans som proffene skal takle fra langrennssenteret Lago di Tesero, og dirigere skiene mot alpinbakken Olimpia III.

Komiteen Fiemme verdenscup har rekonstituert sin styrke og lanserer etter to års pause alle de omkringliggende arrangementene og med dem vinterfesten, en liten Oktoberfest i hvit versjon, i «Festzelt Fiemme» ved Lago di Tesero langrennssenter på lørdag 7. januar: en eksplosjon av musikk, dans og underholdning med den unge lokale gruppen «Val di Fiemme» og et øyeblikk av feiring for alle tilskuerne, forført av de strengt populære typiske rettene. På dagtid, før og etter løpet varmes publikum opp og underholdes av POP-gruppen «Satomi Hot Night».

I Muonio, den finske treningsplassen til det italienske landslaget, fortsatte testkampene som forberedelse til verdenscupen i Ruka om noen dager. På skistedet Olos konkurrerte Azzurri i en klassisk 10k-teknikk mot toppidrettsutøvere inkludert Iivo Niskanen og Erik Valnes. De to dominerte løpet, og bekreftet at de var klare for Ruka-debuten. Den beste av bluesen Domenico Salvadorisom avslutter 1’20”5 fra den finske olympiske mesteren niskanenmens Aostadalen Francesco de Fabiani han var på 1’29”9, fulgt av løperen fra Fiemme Paul Ventura på 1’34» 3. God test for trettiårene også Catherine WholeAndre på 27″4 fra Sveits Nadine underviser.

Gode ​​nyheter for fans av norgesmesterne Johannes Klaebosom etter sommerskaden vant 10 km klassisk a Beitostole (FORTSATT). Hvis publikum på den ene siden kan puste lettet ut med tanke på forbedringene og bedring i tilstanden til mester Klæbo, starter verdenscupen i Ruka uten den tunge favoritten fra Sverige. Jonna Sonnenling, fortsatt å komme seg etter en kraftig forkjølelse. Det store showet kan komme tilbake Ebba Andersson og Frida Karlssonsom møttes i en spennende duell under 16,2 km skøytearrangement i Bruksvallarna, Sverige.

Langrenn er hovedpersonen i de tre konkurransedagene i Val di Fiemme, hvor det blir underholdning for ungdom og voksne, med parallelle arrangementer i Coop Mini World Cup lørdag 7. januar og for å avslutte helgen. en fortryllende avslutning på den spennende Rampa con i Campioni og Tour del Gusto skapt av de fire lokale foreningene: Ziano Insieme, Ale4m, Krampus Fiemme og US Dolomitica.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *