Langrennsløperen Novák tok poeng i begge rennene i Norge

Etter å ha blitt nummer ti i fredagens sprint, scoret 26 år gamle Michal Novák fra Karlovy Vary også i lørdagens distanserenn, og endte på 14. plass på 10 kilometer.

MOT SUKSESS. Michal Novák på lørdagens verdenscupbane i Beitostölen, Norge.

| Foto: Foto: czechski.com

Dette er hans beste resultat i et intervallløp med klassisk teknikk.

«I dag er en liten en, den beste så langt var femtendeplass, så det er virkelig flott,» sa Michal Novák til forbundets nettside.

«Det er kjempebra. Sammenlignet med de forrige løpene fordelte jeg tempoet bra, men det går alltid litt bedre. Jeg trodde jeg ville ha mer energi igjen til andre runde. Hvis jeg hadde jobbet der -lavt som forventet, ville han kanskje har til og med vært blant de ti beste,» la han til i et opptak for media.

Den lokale favoritten Paal Golberg kom til topps og sementerte ledelsen i verdenscuptabellen. Novák var et halvt minutt bak seg.

En annen norsk langrennsløper, Didrik Tönseth, ble nummer to, og britiske Andrew Musgrave ble nummer tre, som ble plassert på pallen etter fem år.

«Pelotonet er trangt, det er nesten om noen sekunder. Det norske laget er veldig sterkt på denne banen. Hvis jeg var blant de ti beste, ville jeg ha slått mange gode gutter allerede. Men jeg er fortsatt fornøyd. Vi vil fortsette å prøve å slå de store gutta fra Norge en dag,» la konkurrenten fra Dukla Liberec til, som etter åtte verdenscuprenn ligger på niende plass med 355 poeng, som den beste av tsjekkiske langrennsløpere. .

«Jeg tror jeg gjettet det riktig i dag, men selvfølgelig er det fortsatt litt bedre. Men jeg synes fortsatt det var en flott ytelse. Skiene var flotte i dag – raske, gode, høy kvalitet, komfortable», roste Michal Novák for militæret .

Søndag deltok han i andre etappe på 4 x 5 kilometer mix stafett, som tok 12. plass. Tereza Beranová, Kateřina Janatová og Adam Fellner løp med ham.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *