Latvisk akesportslag reiser til Norges første istreningsturer / Artikkel

I treningsleiren vil det latviske landslaget forberede seg i full formasjon – Gints Bērziņš, Kristers Aparjods, Elīna Ieva Vītola, Kendija Aparjode, Sigita Bērziņa og tre toseters mannskaper – Mārtiņš Bots/Robertsvitūešeškas żeškas ūme,/E. , Anda Upīte/Sanija Ozoliņa er inkludert i treningsleiren samt junior Francesca Bona.

Kristaps Mauriņš om det latviske landslagets forberedelse til sesongen

I leiren, som vil finne sted fra 3. til 7. oktober, vil utøverne ha en veldig travel timeplan, sa Kristaps Mauriņš, generalsekretær i Latvian Luge Sports Federation.

– Banen vil være veldig travel den første og en halv uken. I timeplanen jeg så, vil banen kjøre fra syv om morgenen til åtte om kvelden, sa Mauriņš. «Det vil være store og små land i Norge – østerrikere, italienere, tyskere, kanadiere, hvis jeg ikke tar feil, også amerikanere. Alle skynder seg til den første isen i Norge. Det er en veldig viktig leir, fordi den europeiske Mesterskapet finner sted på Lillehammer i midten av januar Mange av våre unge utøvere har ennå ikke tatt til den norske banen Det viktige i disse fem dagene er for det første å gjenoppdage følelsen av å kjøre. For det andre for unge folk skal kjenne sporet og forstå hva som må gjøres i hvilket hjørne.»

I leiren vil det latviske landslaget ha to dager med trening på bane og dager hvor begge treningene vil foregå på bane. Sammen med banetrening vil idrettsutøvere fortsette å jobbe med å forbedre sin fysiske tilstand.

Lugers starter verdenscupsesongen den første helgen i desember i Eagles, Østerrike, med stopp i Canada og USA til nyttår.VM vil gjenopptas med fjerde etappe i begynnelsen av januar i Sigulda.

Skrivefeil?

Marker teksten og trykk Ctrl+Enterå sende tekstfragmentet som skal rettes til redaktøren!

Marker teksten og trykk Rapporter en feil knapper for å sende tekstfragmentet som skal rettes til redaktøren!

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *