Lauris Dārziņš vil bli med i trenerteamet til det latviske hockeylaget

Dārziņš deltok i ti verdensmesterskap og tre olympiske leker i rekkene til det latviske hockeylaget. Dārziņš avsluttet sin landslagskarriere etter det årets olympiske leker i Beijing.

Dārziņš spilte 120 kamper for det latviske landslaget, og scoret 43 mål og 43 assists.

I mellomtiden avsluttet 49 år gamle Nummelins, som har mye erfaring i det finske landslaget, sin profesjonelle karriere i 2018.

Nummelin har én verdensmesterskapsgull, fire sølvmedaljer og to bronsemedaljer, samt en olympisk sølvmedalje. Dessuten ble Nummelins mester i den sveitsiske ligaen og to ganger vinner av det finske mesterskapet.

Anført av Vītoliņš skal det latviske landslaget spille to testkamper i Trondheim som en del av MECA Hockey Games 2022. 10. november klokken 20.00 spiller hun mot det danske landslaget.

Kampene skal sendes direkte på «Go3»-plattformen og på TV6 Latvija-kanalen.

Alle turneringskampene vil finne sted på «Leangen» ishall i Trondheim.

Det latviske landslaget reiser til Norge 8. november, hvor de gir isundervisning to dager før turneringen.

Motstanderen til det latviske landslaget i denne turneringen, Norge, vil også være en rival av latvierne i verdensmesterskapet i 2023, som arrangeres i Riga og Tammerfors. Siden et stort antall latviske statsborgere bor i Norge, planlegger organisasjonskomiteen for verdensmesterskapet i Riga i 2023, samt hovedturneringens maskot, pinnsvinet Spaikij, å besøke denne novemberturneringen.

Sammensetningen av det latviske landslaget for «MECA Hockey Games 2022»-turneringen vil bli kjent tidlig i november.

I mellomtiden, i desemberpausen satt av Det internasjonale ishockeyforbundet (IIHF), reiser det latviske landslaget til Slovakia, hvor de møter Norge og turneringsarrangørene Slovakia.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *