Liverpools Andrew Robertson nekter å sette dato for skaderetur

Liverpools Andrew Robertson nekter å sette en dato for retur etter en skulderskade, ettersom forsvarsspilleren har gått glipp av de røde siste syv kampene.

Liverpool Forsvarer Andrew Robertson nektet å gi en tidsplan for hans retur til kamp etter en periode ute med en skulderskade.

29-åringen fikk et slag i skulderen SkottlandSpanias 2-0 seier over Spania i deres EM 2024-kvalifiseringskampanje 12. oktober, og spilleren har ikke spilt for klubb eller land siden.

Robertson har følgelig gått glipp av Liverpools siste syv kamper i alle konkurranser, inkludert uavgjort i Luton Town og et sjokktap mot Toulouse i Europa League.

Kostas Tsimikas flyttet fra assistent til førstevalg venstreback for Jürgen Kloppmen midtforsvarer Joe Gomez har også operert på venstresiden av de rødes backlinje de siste kampene.

Den 67 ganger Skottland-landskampen var til stede på Hampden Park as Steve ClarkeLaget avsluttet sin kvalifiseringskampanje med uavgjort 3-3 mot Norge, og bakspilleren sørget for en skadeoppdatering.

© Reuters

«Jeg kommer dit, sakte og sikkert. Operasjonen var en suksess, som var det viktigste, ingen komplikasjoner eller noe sånt,» sa Robertson. Viaplay Sport under deres dekning av sammenstøtet mellom Skottland og Norge.

«Så langt så bra, tre uker siden operasjonen min nå, så alt går bra, jeg må bare ta det litt etter litt og uke for uke. Alt har gått bra så langt og jeg håper det fortsetter. Forhåpentligvis før vi vet det, jeg kommer tilbake på gresset.

«Jeg har ikke sett så langt ennå,» sa Liverpool-mannen da han ble spurt om en potensiell returdato. «Jeg prøver bare å ta det uke for uke, prøver å ikke bli frustrert, jeg er ikke den beste skadet, så jeg prøver å få små seire hver uke.

«Jeg vil ikke tenke på en kamp, ​​og så kommer jeg ikke til den, eller jeg kommer tilbake før. Jeg gjør det sakte, men sikkert, og så vil det være en tid for å begynne å presse det, og når det kommer vil jeg prøv å komme på banen så raskt som mulig.»

Billy Gilmour fra Skottland feirer sitt første mål med lagkameratene 17. oktober 2023.© Reuters

På grunn av skulderproblemet hans har Robertson gått glipp av Skottlands tre siste kamper, inkludert et 4–1 vennskapstap på Decathlon Arena mot Frankrike 17. oktober.

Med kvalifiseringen til EM 2024 allerede sikret før denne månedens landskamppause, vil Clarkes side ikke være så misfornøyd med å bli tvunget til å dele byttet med Georgia og Norge, selv om uavgjorte påfølgende betyr at tartan-hæren endte bak. Spania i gruppe A-tabellen.

Nyheter om at Robertsons operasjon går som planlagt vil være musikk i ørene til Liverpool-supportere og ledelse, med de røde som står overfor en travel festplan som inkluderer kamper mot Manchester City, Manchester United og Arsenal før jul.

Pep GuardiolaDe tre ganger vinnerne Citizens vil være vertskap for Klopps kamper på Etihad Stadium lørdag ettermiddag, når Merseysiders vil forsøke å forbigå vertene sine for å nå toppen av Premier League-tabellen.

ID: 529419: 1false2false3false: QQ:: fra databasens skrivebord: LenBod: collect5675:

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *