Luke Shaw: «Det var et lagarbeid for å stoppe Erling Braut Haaland»

Luke Shaw sier det var en «laginnsats» fra Manchester United for å holde Manchester Citys Erling Braut Haaland stille på lørdag.

Luke Shaw sa det var en «laginnsats» Manchester United beholde Erling Braut Haaland rolig på lørdag Manchester Derby på Old Trafford.

Haaland slet med å markere seg i Premier League-saken, med den norske landskampen begrenset til noen halvsjanser i løpet av kampen.

Manchester City tok ledelsen til timen Jack Greishmen Bruno Fernandes utlignet i det 78. minutt før Marcus Rashford treffer vinneren fire minutter senere.

Shaw har igjen blitt valgt ut i midten av forsvaret, med den engelske landslagsspilleren som har blitt brukt i det området av banen siden han kom tilbake fra verdensmesterskapet i 2022.

27-åringen sa å stoppe Haaland ikke bare var opp til ham selv og Raphael Varanehele laget spiller en viktig rolle i å få ham til å tie.

© Reuters

«Vi er veldig glade, jeg synes vi fortjente å vinne. I første omgang hadde vi mange sjanser og en annen dag tar vi dem,» sa Shaw. MUTV. «Ekstremt stolte av laget og alle på banen i dag, de ga alt.

«Spesielt de som har kommet inn og påvirket spillet, det er en stor hjelp når de er klare og kan påvirke. Det handler ikke bare om meg og Raphael [Varane], det handler om hele laget (stopp Haaland). Vi forsvarte oss så, så bra.

«Det var en flott kamp å være med i. Det viktigste var de tre poengene, det spiller ingen rolle hvilke spillere vi spiller mot, vi sikter alltid på de tre poengene og fortsetter å klatre oppover rangstigen.

«Vi gjorde det i dag, og jeg er veldig fornøyd. Som jeg sa, vi skapte mange sjanser og vi visste at vi ville ha flere. Det handler om tro og etter Fernandes» mål, følte vi fansen enda mer.

«De presset oss, vi scoret det andre målet og det var en utrolig atmosfære.»

Manchester United-spillere feirer Bruno Fernandes' mål mot Manchester City 14. januar 2023© Reuters

Lisandro Martinez, Harry Maguire og Victor Lindeloff var alle på benken mot Man City, men Martinez og Maguire ble introdusert som sene innbyttere i derbyet.

I forkant av kampen mot Man City forklarte Ten Hag tankene sine bak å velge Shaw midt i forsvaret igjen.

«De to siste kampene, mange clean sheets,» sa han MUTV. «[Shaw and Varane played] veldig bra sammen. Ta også med i betraktningen at Licha Martinez kom tilbake fra VM og ikke hadde mange kamper; 90 minutter hadde han Charlton, men veldig store kamper.

«Det var for fire uker siden i verdenscupen. Så jeg synes i 90 minutter det er mye, men han kan bidra, han er klar til å komme inn. Jeg tenker også på taktikken [side] går veldig bra med fysikken med [Erling] Haland, [Kevin] De Bruyne, for å bli back, back, Luke Shaw er perfekt. Han er også en god bygger.»

Man United vil se etter 10 strake seire i alle konkurranser når de reiser til Crystal Palace i Premier League onsdag kveld.

ID:504236:1false2false3false:QQ::fra datamaskindatabasen:LenBod:collect6030:Ingen informasjon om dataanalyse

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *