Man City utforsker utvidelsen av Etihad Stadium mens faren til Erling Haaland diskuterer fremtidsplaner

Her er overskriftene dine fra Manchester Citys kveld mandag 12. desember.

By som utforsker Etihad-utvidelsesplaner

Manchester City har offisielt lansert mulighetsstudier for å utforske den potensielle utvidelsen av Etihad Stadiums nordtribune, samt mulig utvikling av et hotell og andre underholdningsfasiliteter.

City vil utforske utvidelsen av North Stand, som for øyeblikket er den eneste Etihad uten et tredje lag for tilskuere. Enhver økning i kapasiteten til North Stand kan øke stadions total fra dagens 53 400 til over 60 000.

Suveren kanefart med samisk guide

LES OGSÅ: Siste sjanse til å stemme frem Citys Årets fotballspiller

Gå og se hvalene i katamaran

Mulighetsstudien vil også dekke en ny klubbbutikk, et museum, en utvidet «City Square»-fansone med flere mat- og drikkesteder, og et potensielt hotell på stedet for å gjøre Etihad til en «helårs underholdnings- og fritidsdestinasjon». Det nåværende bytorget rygger ut mot den to-etasjes North Stand, med en egen klubbbutikk og museum på motsatt side.

Lær mer her.

Haalands far hinter om stjernens utgang fra City

Alf-Inge Haaland har antydet at sønnen hans kan forlate Manchester City om tre år med sikte på å vinne trofeer over hele Europa.

Siden overgangen fra Borussia Dortmund til Etihad Stadium i sommer, har Erling Haaland vært i strålende form for de blå. Før VM-pausen hadde den norske spissen scoret 23 mål på kun 18 kamper i alle konkurranser for City.

Haaland er for tiden på vei til å overta Mohamed Salahs rekord for flest mål scoret i en enkelt 38-kampers Premier League-sesong, og manager Pep Guardiola håper 22-åringen kan hjelpe laget sitt med å lykkes i alle konkurranser. Haalands far, som også representerte City, hevdet imidlertid at sønnen hans kunne forlate Etihad raskere enn City-fansen ønsker.

Lær mer her.

LES NESTE:

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *