Manchester City vs Leeds United spådom, starttid, odds: Premier League-valg, spill for 28. desember 2022

Manchester City Super stjerne Erling Haaland returnerer til hjembyen for en engelsk Premier League-kamp mot Leeds United Onsdag på Elland Road. Haalands far spilte for Peacocks, og han ble født i Leeds før han flyttet til familiens hjemland Norge da han var 3 år gammel. Han er nå en av de beste spillerne i Premier League og har som mål å lede Manchester City (10-2-2) til en ny ligatittel. De forsvarende mesterne vant ligaen for fjerde gang på fem år i 2021-22 uten Haaland, og de er på tredjeplass på Premier League-tabellen på vei inn i kampen. Leeds (4-3-7) har tapt fem av sine siste syv ligakamper og sitter på 15. plass.

Kick off i Leeds, England er satt til 15:00 ET. Caesars Sportsbook viser Man City som -420 pengelinjefavoritter (risiker $420 for å vinne $100) i sine siste Leeds United v Manchester City odds. Leeds har +950 underdogs, uavgjort er priset til +525 og over/under for totalt scorede mål er satt til 3,5. Før du låser inn Manchester City-valgene mot Leeds United, Sørg for å sjekke ut engelske Premier League-spådommer og beste spill fra SportsLine fotballinsider Jon Eimer.

Eimer, viden kjent som «Buckets», er en spiller med høy volum med omfattende kunnskap om ligaer og spillere over hele verden. Siden han begynte i SportsLine, har Eimer dekket den engelske Premier League, Serie A, FA Cup og mer. Han er 50-25-1 på Premier League-valgene for SportsLine i 2022, med en fortjeneste på mer enn $1800 for spillere på $100. Han har 13-4 på sine siste 17 EPL-valg.

Nå har Eimer brutt ned Leeds United-Manchester City-kampen fra alle kanter og har nettopp låst inn sine Premier League-valg og spådommer. Du kan gå til SportsLine nå for å se Eimers valg. Her er tippelinjene og trendene for Manchester City v Leeds United:

  • Avstand mellom Leeds og Man City: City -1,5 (-155)
  • Over/Under Leeds v Man City: 3,5 mål
  • Pengelinje Leeds vs Man City: Leeds +950, ​​​​City -420, uavgjort +525
  • LEE: Leeds har scoret minst to ganger på åtte av sine 14 EPL-opptredener
  • MCY: Manchester City har scoret minst tre mål på åtte av sine ligakamper
  • Leeds valg vs Man City: Se utvalg her

Utvalgt spill | Leeds United mot Manchester City

Hvorfor du bør støtte Manchester City

Citizens har vunnet de to siste møtene med en samlet score på 11-0. De er fortsatt et av de beste lagene i ligaen i begge ender av banen, og angrepet har et fokuspunkt i år i Haaland. Den norske superstjernen slår seg sammen med den belgiske playmakeren Kevin De Bruyne i et voldsomt scoringsangrep. Haaland har 18 ligamål, seks flere enn noen annen spiller, og De Bruyne har ni målgivende pasninger.

Haaland har scoret i 19 av sine totalt 24 kamper for City. De Bruyne leder ligaen i skuddskaping (83) og målskaping (17), og Haaland leder EPL i skudd på mål (25). De Bruyne scoret to ganger i en 7-0-rute mot Leeds på Etihad forrige sesong, og Nathan Ake scoret i begge kampene. Forsvarsspilleren scoret også på en heading forrige uke mot liverpool. Smaken av Phil Foden (syv EPL-mål), Riyadh Mahrez og Ilkay Gundogan (blant andre) vil skape problemer for en Leeds-backlinje som har sluppet inn 26 mål.

Hvorfor du bør støtte Leeds United

Peacocks har scoret i syv av de siste åtte kampene, inkludert de tre siste vennskapskamperne. De har scoret to eller flere mål i fire ligakamper på rad, inkludert en 2-1-seier over Liverpool i slutten av oktober. Rodrigo scoret to ganger i et 4-3-tap mot Tottenham i den siste kampen før pause for å gi dem ni ligamål, uavgjort på fjerdeplass i EPL. Han har 22 på to plusssesonger med Leeds.

Peacocks har 3-2-2 på Elland Road, scoret 12 mål og slipper inn ni. De har 180 skudd denne sesongen, det niende flest i ligaen, og setter 58 på mål. Leeds slapp inn mange mål (26), men det er ikke på grunn av mangel på defensiv innsats. De leder EPL i taklinger (330) og taklinger vunnet (185), og de har 46 taklinger i den offensive tredje (T-2). Leeds er også uavgjort på toppen av Premier League med 146 feil, så de vil prøve å mobbe og frustrere City-stjerner. Tyler Adams er nummer to i taklinger (52) og fjerde i taklinger vunnet (28), mens Pascal Struijk er nummer to i taklinger vunnet (30) og sjuende i taklinger (42).

Hvordan ta valg mellom Leeds United og Manchester City

Eimer brøt sammen Manchester City mot Leeds United fra alle vinkler. Han ser på totalt antall mål og har ytterligere tre sikre beste spill, inkludert et spill på en målscorer som vil utbetale 2-1. Han deler kun sine valg fra Premier League og analyser på SportsLine.

Så hvem vinner Leeds mot Manchester City? Og hvor er all verdien av innsatsene? Besøk SportsLine nå for å se de beste spillene for Leeds mot Manchester City-kampen, alt fra fotballeksperten til over $1800 på Premier League-valgene hansog finne ut.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *