Mann siktet for revolverskyting i norsk bar | Nyheter, sport, jobber


IRON MOUNTAIN — En mann står overfor fire punkter etter å ha blitt siktet for å ha skutt med en revolver lørdag kveld mot en bartender som ba ham forlate en norsk taverna.

John Aversano Jr. ble mandag siktet i Dickinson County District Court for å slippe ut skytevåpen inn i eller på en bygning, en 10-årig forbrytelse hvis han ble dømt; skjult besittelse, en femårig forbrytelse; overfall med et farlig våpen (forbrytelsesforbrytelse), en fireårig forbrytelse; våpen-kriminalitet skytevåpen, en to år lang forbrytelse; og besittelse av skytevåpen i begrensede lokaler, en 90-dagers forseelse.

Norsk politi ble kalt til Mister Moms bar rundt klokken 21.30 lørdag etter melding om at et skudd ble avfyrt inne, sa sjef Patrick Wilkey.

Aversano var i baren, angivelig beruset, og da han ble bedt om å forlate, skal han ha dratt frem en pistol og avfyrt en kule mot bartenderen, og traff et gulv, ifølge straffeanklagen.

Han skal ha skutt et nytt skudd utenfor baren før han flyktet, og etterlot pistolen i veikanten, heter det i klagen.

Norsk politi, med hjelp fra Dickinson County Sheriff’s Office og Michigan State Police, pågrep Aversano like etter, sa Wilkey.

Mens han var i varetekt hadde han et tomt hylster og flere patroner til revolveren, ifølge klagen.

Kausjon ble satt til $25.000, kontanter eller kausjon. Distriktsdommer Julie LaCost har planlagt en konferanse om sannsynlig sak til 2. desember og en foreløpig gjennomgang for 9. desember.Dagens siste nyheter og mer til innboksen din


cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *