Martina Trevisan fører Italia foran ved å slå Norges Malene Helgo

Siste oppdatering: 2. januar 2023, 16:58 HST

Martina Trevisan (Twitter)

Den 29 år gamle Trevisan trengte over tre timer for å sende Helgo da italieneren vant 7-5, 3-6, 6-4

Verdens nr. 27 Martina Trevisan holdt unna en inspirert forestilling fra Verden Nr. 321 Malene Helgo vil gi Italia en 1-0 ledelse over Norge på kampdag fem i United Cup.

Den 29 år gamle italieneren trengte mer enn tre timer for å eliminere nordmannen, og vant 7-5, 3-6, 6-4 for å ta sin første seier for sesongen, melder unitedcup.com.

Lorenzo Musetti vil se etter å øke Italias ledelse i dagens andre singelkamp når han tar imot Viktor Durasovic.

LES OGSÅ | Adelaide International 2023: Felix Auger-Aliassime og Holger Rune forlater første runde

Etter å ha slått Brasil 3-2 i sin første uavgjort, trenger Italia en seier over Norge for å gå videre til Brisbane City-finalen. Klarer Norge å forstyrre de femte seedingene, vil Brasil havne på topp i gruppe E og gå videre til onsdagens byfinale.

Helgo, som debuterte i WTA Tour i sitt første tap mot brasilianske Beatriz Haddad Maia, skremte de sterkt favoriserte italienerne. Bak hennes fenomenale ballstøting fra grunnlinjen spilte 23-åringen godt over sin Under-300-rating for raskt å ta en 5-2 ledelse over Trevisan.

Men semifinalisten i French Open i 2022 gravde seg inn for å få et modig comeback for å vinne åpningssettet. Trevisan brukte fysikken sin og synet til å utvide poengene og redusere banen for Helgo, som begynte å feilskyte under press. Italieneren reddet to settpunkter på vei til å jage fem kamper på rad for å vinne åpningssettet.

Uavskrekket tok Helgo nok en gang en tidlig ledelse over den italienske veteranen i andre sett. Denne gangen ville hun ikke gi opp. Det siste settet var et nytt sett, da Helgo kom tilbake fra 4-1-underskudd til 4-4 før Trevisan brøt det en siste gang for å sikre den hardtkjempede seieren etter tre timer og to minutter.

Les alle Siste sportsnyheter her

(Denne historien har ikke blitt redigert av News18-ansatte og er publisert fra en syndikert nyhetsbyråfeed)

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *