Max lanseres i Norge

Omtrent ett år etter at sammenslåingen ble realitet i USA, er det bare én dag igjen før HBO Max og Discovery+ slår seg sammen til Max-tjenesten i Norge.

Kunder kan forvente et utvidet innholdsbibliotek når to strømmetjenester blir til én, men de må også akseptere en fortsatt liten prisøkning.

Max vil bestå av tre ulike abonnenter, hvorav den billigste koster 89 kr og vil inneholde reklame. Med dette abonnementet kan du streame på to enheter samtidig.

Bekreftet

Øk prisen

Ønsker du ikke annonsering er prisen 129 kr per måned. Dette abonnementet matcher dagens HBO Max-abonnement på 99 kroner, som betyr en prisøkning på 30 kroner.

– Max priser reflekterer det betydelig utvidede innholdstilbudet og forbedrede produktopplevelsen på den nye appen, og vil tillate oss å fortsette å investere i kvalitetsinnholdet og produktopplevelsen vi streber etter å levere til kundene, forklarer Marianne Aambø, kommunikasjonssjef i Warner. Brødre. Discovery, vendt mot DinSide.

I tillegg koster et Premium-abonnement 159 kr per måned. Den tilbyr 4K-streaming, Dolby Atmos-lyd, flere TV-kanaler og du kan streame til 4 enheter samtidig.

Ny funksjon

Behold rabatten

HBO har bekreftet at alle som mottar 50 % livstidsrabatt i dag, vil beholde den etter overgangen.

– Kunder som har registrert seg for HBO Max under livstidsavtalen på 50 %, betaler fortsatt den samme rabatterte prisen for Max når Max lanseres. På neste fornyelsesdato, med start 23. juli, overføres 50 % rabatt til gjeldende månedspris på Standard-abonnementet, forutsatt at du holder abonnementet aktivt og oppfyller vilkårene i tilbudet, en tidligere bekreftet Aambø til DinSide.

Dette skjer ikke automatisk

Når det gjelder spørsmål om selve fusjonen, forklarer Aambø at de to tjenestene ikke automatisk kombineres til ett enkelt abonnement og at Discovery+ fortsatt vil være tilgjengelig i en periode i Norge etter Max sin lansering.

– Dette for å sikre at kundene fortsatt kan bruke Discovery+ samtidig som de fortsatt har muligheten til å oppdage og abonnere på Max, sier hun.

Dette betyr at hvis du abonnerer på HBO Max og Discovery+ i dag, bør du tenke på å kansellere Discovery+, for det skjer ikke automatisk.

Mer informasjon om Max-lanseringen finner du i strømmetjenestens hjelpesenter.

Max lanseres i Norge 21. mai.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *