Mette-Marit avlyser plutselig avtalen: Prinsesse for syk?

kongelige

Bekymringer om Mette-Marit: Prinsesse av Norge avlyser timen

Lungefibrose: det er sykdommen til den norske kronprinsessen

Lungefibrose: det er sykdommen til den norske kronprinsessen

Norsk kronprinsesse Mette-Marit har fått lungefibrose. Du kan se hva dette betyr i praksis i denne videoen.

Vis beskrivelse

Norsk kronprinsesse Mette-Marit måtte avlyse en offisiell avtale tirsdag. Det kongelige hoff forklarer hvorfor.

Berlin/Oslo. Til helsen til Mette Marit det er alltid store bekymringer. Kronprinsessen av Norge lider av en livstruende sykdom. Nå måtte hun avlyse en offisiell avtale.

49-åringen deltok i feiringen på Røde Kors kvinnesenter i Oslo tirsdag 27. september. Etablissementet feiret tiårsjubileum. Mette-Marit måtte imidlertid forlate arrangementet tidlig. til instagram Forklar det kongelig palass grunnen.

Mette-Marit avlyser en time: Derfor

I 2018 diagnostiserte legene prinsessen lungefibrose. Den kroniske sykdommen, der lungevevet gradvis stivner og får arr, er uhelbredelig og kan til og med være dødelig fremgang hvis den ikke behandles.
Mette-Marit tar derfor medisiner. Ifølge retten måtte hun avlyse avtalen på grunn av henne Bivirkninger kansellere tidligere enn forventet.


Mette-Marit smiler til tross for klager

Hun klarte imidlertid å utveksle ideer med flere deltakere på feiringen. De viser det også Bilder i hvilken instagram-Postkontor.


På et bilde kan du se hvordan Mette-Marit kake tilstede. To andre bilder viser henne med ansatte og kvinner som bruker senterets tjenester. Hun smilte til tross for ubehaget.


I april hadde kronprinsessen allerede å måtte avlyse en reise på grunn av sykdom: Mette-Martin burde komme Kronprins Haakon reiser til Nord-Norge for å besøke nordmenn ved den russiske grensen etter Russland angrep Ukraina. (fmg)

Denne artikkelen ble først publisert på morgenpost.de.cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *