Michaelskolen var vertskap for en konferanse om norske midler

Presentasjon av Michael-skolen på Schola Pragensis-messen. (9. desember 2022)
| Foto: Michael skole

I begynnelsen ble prosjektene Creative Edu Lab og Media Incubator: Vision of Vocational Education presentert og evaluert. Det første gjaldt elever og lærere, det andre var rettet mot lærere i yrkesfag og bedrifter som tilbyr praksisplasser til elever ved yrkesskoler.

Deretter fulgte en rundebordsrunde med deltakerne på de enkelte kursene. Studentene snakket om nyervervede erfaringer og sammenlignet også utdanningssystemene og undervisningspraksisen i de forskjellige landene.

En del av konferansen var åpningen av en utstilling av fotografier laget under praksisopphold i Norge og Island. I andre del av konferansen ble det også presentert en ny logo, som grafisk designstudentene laget for prosjektet Creative Edu Lab under praksisoppholdet på Island.

I tillegg til studenter og lærere, deltok ansatte ved Kongeriket Norges ambassade og representanter fra House of Foreign Cooperation, formidlere av EØS-fondet, på konferansen.

Programmet ble beriket med en musikalsk opptreden av lærere fra Michael School. De underholdt konferansedeltakerne med å synge, spille munnspill og bassgitar.

Alle studenter som deltok på praksisplassene ble høytidelig tildelt sertifikater, og de beste innen foto og grafisk design ble premiert til slutt.

Prosjektpartnerne var den islandske skolen Borgarholtsskóli, den norske skolen Hadsel videregående skole, Andy Design. Formidleren av prosjektet er House of Foreign Cooperation.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *