Mikaela Mayer sikter mot to verdensmestere for fremtidige kamper

Mikaela Mayer har som mål å kjempe mot to verdensmestere.

Mayer kjempet mot Alycia Baumgardner tidligere på året, men gikk på tap, men håper fortsatt på et nytt skudd mot den forente IBF-, WBC- og WBO-mesteren i superfjærvekt.

Dette tapet ble imidlertid avgjort ved en delt avgjørelse og amerikaneren mener hun gjorde nok for å vinne.

Hun sa til Sky Sports: «Jeg tror fortsatt at jeg vil» hun sier. «Jeg føler ikke engang at det kunne blitt uavgjort, jeg tror jeg vant ganske klart med minst to runder.

«Det fikk meg bare til å ønske jeg kunne gjøre mer. Jeg føler at jeg har satt sammen en smart spillplan, vi ønsket ikke å engasjere seg med henne først fordi hun liker å piske den høyre hånden, så det var fintene og tar det å gå tilbake og få henne til å bomme, noe som gjorde at jeg tapte de to første rundene, og så begynte jeg å få tilbake rytmen.

«Men jeg føler at jeg burde ha presset det litt lenger, bare for å være tydelig. Det er det jeg er god på. Det er ikke det at jeg ikke kan gjøre det. Jeg fulgte spilleplanen jeg hadde.

«Det er nesten som en strategi som er vanskelig å gjøre med 10 to-minutters runder. Hvis jeg hadde den ekstra tiden, kunne jeg ha spilt hele spillet. Men det gjorde jeg ikke. Jeg gjorde det ikke og jeg visste det Jeg kjørte bare to minutters runder, så det er min feil, men i ettertid ville jeg komme tilbake og presset henne mer.

«Min ring-IQ, når det kommer til strategi, vokser den og det er trist å vite at du nesten må kaste noe av det ut av vinduet og gi slipp på hendene dine,» la hun til. «Jeg føler at det holder oss tilbake fra å virkelig ta det til neste nivå.»

«Du får ikke det du fortjener i denne sporten eller i livet, du får det du prute for og vi har ikke forhandlet frem en omkampsklausul. Men tallene er der. Folk vil se det, fansen vil se det og at Det at fansen ønsker det burde være nok for Baumgardner.

«Det må tære på henne. Jeg tror hun vil bli presset inn i denne omkampen av alle.»

Mayer er også opptatt av å møte Delfine Persoon, men et annet alternativ ville være en annen mester, Natasha Jonas.

«Jeg vil ikke ha små kamper. Jeg vil bare utfordre meg selv mot de beste,» fortsatte Mayer.

«[Persoon’s] Laget sa at vi ønsker å kjempe mot Mikaela, men vi er ikke tilgjengelige i februar eller mars. Jeg vet ikke hvorfor. Kanskje hun føler at hun er neste i køen for det beltet [which Baumgardner holds]. Så kanskje hun ikke vil risikere å tape for meg.

«Vår nest beste tanke var å hente jenta som slo Baumgardner, som er Christina Linardatou. Hun kjempet mot Katie Taylor, hun tapte bare for Persoon og Katie Taylor. Så jeg føler meg bra med å utfordre meg selv mot noen. «en som henne. Hun er tøft. Vi venter på det.

«Det er andre store kamper for meg. Denne neste kampen kommer jeg sannsynligvis til å gjøre det på 135 pund. Men jeg kommer til å holde meg nær 130 pund, så jeg er tilgjengelig for den omkampen hvis hun bestemmer seg for å gi det til meg. Men inntil da går jeg der muligheten er.

«Natasha Jonas kommer til å bli en stor kamp nedover linjen, men ikke ennå,» sa hun.

«Til slutt vet jeg at jeg kan rykke opp i de divisjonene også. Men det er fortsatt arbeid å gjøre lavere ned. Det er fortsatt noen ting jeg må gjøre før jeg hopper så mye. For når jeg først hoppet så mye, er det ingenting mer å komme tilbake.»

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *