Miks Ramanis får retten til å representere det latviske volleyballlaget

Det internasjonale volleyballforbundet (FIVB) besluttet mandag å la Ramani, som bor i USA, representere det latviske herrelaget i volleyball.

Ramanis, som var på den utvidede listen over kandidater til herrelandslaget i vår, bor i USA, men har også skaffet seg latvisk statsborgerskap. For at utøveren skulle representere det latviske landslaget i offisielle kamper, sendte LVF inn en søknad til FIVB, der den ba om å vurdere muligheten for å endre sportsborgerskap.

FIVB har godkjent atletens overgang til latvisk volleyballborgerskap, og støtter dermed muligheten for volleyballspilleren til å representere landet Latvia i offisielle landslagskamper.

Tirsdag og onsdag spiller det latviske landslaget testkamper med det norske landslaget, som vil bli sett på TV-kanalen LTV7.

Det latviske landslaget skal konkurrere i gruppe B med landslagene i Østerrike og Finland i EM-kvalifiseringsturneringen. Det latviske landslaget skal spille i Østerrike i kvalifiseringsturneringen 3. august, tre dager senere tar de imot Finland i Valmiera, 17. august møter de finnene på bortebane og avslutter gruppeturneringen 21. august i Jelgava med Østerrike. .

Austris Stāls, samt to polske trenere – statistiker Adams Toločko og fysisk forberedelsestrener Andržejs Zahorskis hjelper hovedtrener Michal Gogol i det latviske landslaget.

Liste over kandidater til det latviske landslaget:

stigerør – Edwin Skrüder, Denis Petrov;

diagonale spillere – Hermans Egleskalns, Kristaps Platachs, Kristers Dardzāns, Renārs Jansons;

annenrangs spillere – Kristaps Šmits, Atvars Ozoliņš, Roman Saušs, Jānis Medenis, Miks Ramanis;

førsteklasses spillere – Olegs Klopovs, Vladislavs Blumbergs, Toms Schvans, Gustavs Freimanis;

«å frigjøre» – Patrik Pinka, Kaspar Kronberg.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *