Miss France 2024: den mest kvalifiserte, den høyeste, datteren til en fotballspiller… kandidatenes små hemmeligheter

det nødvendige
Valget av Miss France 2024 finner sted fra Dijon på TF1 denne lørdag kveld. Tretti kandidater konkurrerer om å vinne den dyrebare kronen. Unge kvinner med svært ulike bakgrunner.

Studenter eller ansatte; blond, brunette eller rødhåret; fan av dans eller ridning… de tretti kandidatene til Miss France 2024-valget har svært forskjellige profiler. Imidlertid har de alle én ting til felles: å oppfylle den lille jentas drøm om å bli kronet som den vakreste kvinnen i Frankrike. Seremonien arrangeres på Zénith i Dijon og vil bli sendt på TF1 i kveld.

De siste ukene har du kunnet oppdage bildene og videoene til de tretti kandidatene på ladepeche.fr, deres profesjonelle status og deres smak. Her er en antologi.

De ansatte

Hvis et flertall av kandidatene fortsatt er studenter, er andre allerede i arbeidslivet: Frøken Alsace er farmasøyt; Frøken Provence er tannlege; Frøken Picardie er optiker. Frøken Rhône-Alpes jobber med medisinsk forskning for vaksiner og legemidler.

De mest kvalifiserte

Dette er frøken Alsace Adeline Vetter. Eldre enn de andre kandidatene studerte hun farmasi og tok vitnemålet i september 2023. Hun ble uteksaminert 8. september og ble kronet som frøken Alsace 10. september

Den største

Den høyeste kandidaten er frøken Auvergne Oriane Mallet. Hun er 1,82 m høy. Den unge kvinnen praktiserte bakset på høyt nivå i flere år.

Jenta med kort hår

Alle kandidatene til Miss France 2024 har langt hår. Bare én skiller seg ut fra mengden: Frøken Nord Pas-de-Calais. Hun er den eneste kandidaten som har kort hår i år. En annen hårfunksjon for frøken Lorraine Angéline Aron-Clauss: hun er den eneste rødhårede kandidaten i klassen 2024.

Den mest polyglot

Nadine Benaboud, kandidaten fra Midi-Pyrénées, bodde i Norge mellom 12 og 19 år. Hun snakker flytende fem språk: engelsk, arabisk, norsk, svensk og selvfølgelig fransk.

Eks-politimannen

Frøken Franche-Comté Sonia Coutant har en forbløffende karriere. Selv om hun bare var 24 år gammel, var hun politibetjent. En jobb som hun ikke lenger utøver i dag. Hun ble en omsorgsperson på et sykehjem med et kall forankret i henne om å passe på andre.

Frøken sin datter

Frøken Aquitaine Lola Turpin var utvilsomt i stand til å dra nytte av personlig rådgivning hjemme. Moren hennes ble valgt til Miss Berry i 2001.

Fotballspillerens datter

Frøken Champagne-Ardenne Noa Dutitre er datter av en fotballspiller. Faren hans er den tidligere profesjonelle fotballspilleren Jérôme Dutitre. I 2000 var han finalist i Coupe de France med fotballklubben Calais Racing Union og scoret det eneste målet mot FC Nantes.

Søsteren til en svømmemester

Hun er den kandidaten som kommer lengst unna: Emma Grousset representerer Ny-Caledonia. Hans eldre bror er den franske lagsvømmeren Maxime Grousset. Han ble kronet til verdensmester på 100m butterfly i fjor sommer.

TV-programlederen

Spesielt trekk ved frøken Guadeloupe Jalylane Maës: hun har allerede sitt eget TV-program! Mens hun var student, presenterte hun «Jam mizik», som fremhever karibiske artister, på kanalen Guadeloupe den 1.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *