Miss France: hvem er Nadine Benaboud, valgt til Miss Midi-Pyrénées 2023 lørdag kveld?

det nødvendige
Frøken Midi-Pyrénées ble valgt lørdag kveld i Villemur-sur-Tarn. Tolv unge kvinner konkurrerte. Den nye frøken vil delta i Miss France 2024-valget i desember.

Midi-Pyrénées har fått en ny skjønnhetsdronning. Hun ble valgt etter midnatt lørdag kveld i Villemur-sur-Tarn i Haute-Garonne på Château de la Garrigue. Tolv kandidater var i konkurranse. Frøken Frankrike 2023 Indira Ampiot var til stede for å delta på arrangementet.

Nadine Benaboud.

På slutten av kvelden ble navnet på den store vinneren offentliggjort. Frøken Midi-Pyrénées heter Nadine Benaboud. Hun bar kronen til Miss Gers 2023 etter kroningen i Castéra-Verduzan i begynnelsen av sommeren.

Nadine Benaboud er 22 år gammel, hun er 1,71 m høy. Hun er kundebehandler i en bilforretning. Hans viktigste lidenskaper er reise, ski og fotturer. Hun beskriver seg selv som hardtarbeidende, målbevisst og ambisiøs. Født i Tarbes, av marokkansk opprinnelse, bodde den unge kvinnen i Norge i 7 år på grunn av foreldrenes yrkesoppgaver. Hun snakker norsk, svensk, arabisk og selvfølgelig fransk. Hun har en profesjonell baccalaureate i omsorg og personlige tjenester støtte.

Nadine Benaboud er ikke ny for frøknene. Hun ble valgt til Miss Hautes-Pyrénées i 2021 og endte på andreplass i Miss Midi-Pyrénées-konkurransen. En verden som får henne til å drømme. «Det er en verden rik på møter og følelser,» betrodde hun i juli til Utsendelsen.

Nadine Benaboud vil representere Midi-Pyrénées på Miss France 2024 som finner sted i Dijon 16. desember. Et valg som vil bli organisert under regi av den nye sjefen til Miss Cindy Fabre. Det er ingen tvil om at det vil bli gitt en hyllest til Geneviève de Fontenay under showet.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *