Monster: The Jeffrey Dahmer Story får ytterligere to sesonger

True crime er en av de mest populære sjangrene i media. Å se eller lese om grufulle forbrytelser skaper i seg selv spenning og frysninger, som blir tusendoblet med vissheten om at de faktisk har skjedd. Forrige gang gjorde serien det perfekt Monster: The Jeffrey Dahmer Story på Netflix, hvis rekordsuksess ga den en oppfølger på strømmetjenesten i et antologiformat.

Monster: The Jeffrey Dahmer Story, som tittelen antyder, viser de grufulle gjerningene til en av historiens mest beryktede seriemordere. På grunn av begrunnelsen i virkelige saker som rystet USA på slutten av forrige århundre, måtte konseptet til neste serie av den ekstremt suksessrike serien nødvendigvis kvitte seg med personen til den brutale morderen Dahmer. Kommende sesonger av True Crime-serien – hvorav to er bekreftet – vil fokusere på andre menneskelige monstre.

Det kontroversielle verket følger Jeffrey Dahmer, som myrdet sytten gutter og menn fra 1970- til 1990-tallet. Det rekonstruerer trofast de involverte hendelsene og prøver å undersøke Dahmers motiver mens han viser frem sin karisma. Det fremhever også skuespiller Evan Peters» prestasjon på showet, han ga til og med den ekte Dahmer litt forvrengt popularitet og fans. Freak det ble imidlertid heller ikke unngått anmeldelser av overlevende.

De to nylig annonserte seriene monstre vil igjen bli skapt av Ryan Murphy og Ian Brennan, hvis arbeid markerte en av Netflixs mest suksessrike premierer. Etter den første uken har seerne sett nesten 200 millioner timer av The Crimes of Dahmer, som er etter den fjerde sesongpremieren. fremmede ting høyeste ukentlige seertal siden i fjor blekksprut spill. Men den vakte så stor tilhengerskare først i den andre uken av sendingen, ikke umiddelbart etter at den ble sendt på strømmetjenesten.

Serien var fristende selv etter premieren, om tre uker den fikk det nest høyeste seertallet noensinne på Netflix blant engelskspråklige verk. Han etterlot seg f.eks. Witcher og The Bridgertons. Seerne så over 700 millioner timer monstre, de har nettopp skaffet seg nesten det dobbelte av verdien fremmede ting. Internasjonalt er det utilgjengelig bortsett fra et morderisk verk blekksprut spill fortsatt spansk papirhus.

Et annet verk av samme forfatterpar, en mysterieserie, får også en serie til jeg ser deg. Den er også tilgjengelig på Netflix – og som Jeffrey Dahmers historie bæres i en urovekkende ånd og er inspirert av virkelige hendelser. Den følger historien om et ektepar som, etter å ha flyttet inn i drømmehuset, begynner å motta merkelige brev fra en stalker.

Konseptet med en serieantologi, det vil si et verk som forteller forskjellige historier i serier eller individuelle episoder, som forbinder hovedtemaet – i tilfellet monstre seriemordere – manusforfatter Ryan Murphy har allerede prøvd seg i sine tidligere arbeider. Hans American Horror Story i hver serie skremte hun med et annet skummelt tema. Den introduserte også seerne for Evan Peters, som har dukket opp i forskjellige roller i ni av de elleve seriene og nå skildrer Jeffrey Dahmer i Et monster.

Antologier er ikke nye for Netflix, etter å ha vist en stor animert sci-fi-innsats i dette formatet. Kjærlighet, død og roboterfor noen dager siden brukte han det på Kuriosakabinett av Guillermo del Toro. I åtte episoder inneholdt den forskjellige skrekkhistorier som spenner fra demoner til romvesener. Men som han har vist og skal vise minst to ganger til Freakdet desidert skumleste er ekte mennesker.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *