Mr. Invincibles hat-trick. Klaebo blir sterkere for hvert år, sa Daehlie

Vdy Johannes Klaebo knapt fortollet. I den løse drakten til forføreren legger han bena foran seg, stikker ut tungen, lener seg fremover. Hvert trekk han gjorde viste hvor vondt han hadde det. Han tapte et kvarter på Simen Krgers dag.

Skuten, en 26 år gammel trondheimer, hater absolutt den trange scenen på det prestisjetunge klassiske selskapet. For ham representerer den ikoniske inngangen til skibakken Alpe Cermis en forståelig pine, som ingen andre lider av.

Det er absolutt ikke den dagen jeg gleder meg mest til. Jeg gjør hele Tour de Ski under stress for å gjøre et komfortabelt hopp før siste etappe slik at det holder meg også etter siste etappe. I år igjen ble det vellykket, noe jeg er veldig glad for, det var mulig i cli.

Ja, med sin nåværende karrieretriumf ble Klaebo nummer to på den historiske rangeringen, kun Dario Cologna har vunnet fire ganger, noe den norske bombeflyen kan matche, men også slå.

Spesielt når den i årene som kommer vil vise en dominerende ytelse som ligner på i år.

dn dal lya har aldri erobret Tour de Ski slik han har.

Det er også forståelig at Alexandr Bolunov forsvant på grunn av den russiske invasjonen, men ingen vil spørre om dette. I alle etapper og frem til søndag var han helt suveren, hatten av, til og med den åtte ganger olympiske mesteren Björn Daehlie anerkjente det.

Å dømme ytelsen hans utelukkende etter kortvarig lidelse ville være veldig dumt. Inntil da var det forførelsen av en multe.

Klaebo kontrollerer Tour de Ski.

Klaebo er i en egen liga.

Klaebo brydde seg ikke.

På samme måte fylte overskrifter sidene til aviser og sportsnettsteder. På tampen av året vant nordmannen spurtene, steeplechase og de med massestart. Han triumferte i de seks akvatiske etappene, og det er grunnen til at han vant Touren med ett minutt, til tross for sin lange lidelse.

I den samlede vtz Tour de Ski Norwegian bec na lych feiret Johannes Hsflot Klaebo pokalen i Val di Fiemme.

Han er for tiden den ubestridte kongen av beck lyovn.

Han begynte å jobbe med ham i en alder av to, da han fikk sitt første juletre av bestefaren.

Jeg har også den dårlige følelsen av å ha tilbrakt hele kvelden i buksene og ikke ville ta den av. Begge familiene elsket Leo også, så jeg brukte hele milliarden på Bkch, minnes han.

Under tilsyn av hr. Kare Hsflot må det legges til. Det var han som ble Klaebs første trener. Sammen red de gjennom den vakre norske landsbygda, red på hest og hadde det gøy. Bestefar gjorde rett og slett alt for at løven ikke skulle avsky barnebarnet.

Også fordi Johannes tok hensyn til fotballen da han var ung, som han elsket fra tidlig alder.

Jeg brukte så mye tid som mulig på fotball, for fotball kan spilles i all slags vær. Når jeg tenker på det sånn, tror jeg virkelig at jeg kommer til å bli en profesjonell fotballspiller, og ikke en tosk i det hele tatt. Jeg så ikke engang på bunnen av trommelen, tvert imot, jeg hadde tallerkener med Cristiano Ronaldo, sa han.

Og på mellomsykkelen ble det et vendepunkt, og familietradisjonen seiret til slutt.

Siden den gang bruker Klaebo fritiden sin til kvelden. To av vennene hans ga deg ideer til klokken ti om natten, han gikk ikke på diskoteket, han sov. I løpet av de siste fem årene har han blitt belgiske Lyons livligste stjerne.

En helt, en forsterker.

Bare 21 år gammel fløy han til Pyeongchang for disse gullmedaljene. Ingen bortsett fra skiskytteren Martin Fourcade har vunnet mer i Sør-Korea-OL. Han ble også den yngste olympiske vektløfteren på balansebjelken og den sesongen den yngste vektløfteren på verdenslekene.

Bec na lych norske Johannes Klaebo i løpet av nedstigningen av sthachoen i Val Mstair.

Den gang var han først og fremst sprinter. Denne lønnen og dl. Også selv om han ikke har mistet sprinthastigheten, har han tatt et stort sprang i distanseløp de siste årene.

Jeg er glad han virkelig jobber med seg selv og blir sterkere for hvert år. Den andre var en sann ledende sprinter, som var fantastisk på en frekvens som ingen engang prøvde. Etter hvert begynte han imidlertid å bli bedre og bedre selv i fjerne spor, spesielt innen klassisk musikk. Og de med den frie teknikken også, mente Daehlie.

Med fem OL-gull, seks verdensmesterskapstitler og tre Tour de Ski-triumfer er Klaebo en legende her. Og jeg har en lang karriere foran meg.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *