«Narvesen Baltija» endret navn til «Reitan Convenience Latvia»

Endringen av foretaksnavn ble registrert i foretaksregisteret fredag ​​17. juni.

Som styreleder i SIA «Reitan Convenience Latvia» Dace Dovidena kommenterte Jauns.lv-portalen, ble endringen gjort for å kombinere merkene «Narvesen» og «Caffeine» under ett navn. Begge merkene vil fortsette å fungere som før, og beholde de to individuelle visuelle identitetene.

«Vi er forent av felles verdier, mål og drømmer – med arbeidet vårt gjør vi hverdagen litt lettere og verden litt bedre. Fra nå av vil vi gå mot nye prestasjoner som et team enda sterkere og mer samlet! På Samtidig representerer de to merkene ulike markedssegmenter og tilbyr ulike tjenester,” la Dovidena til.

Eneeier av «Reitan Convenience Latvia» er den norske «Reitan Convenience».

Det har allerede blitt annonsert at omsetningen til selskapet «Reitan Convenience Latvia», som administrerer franchisenettverket «Narvesen» og kaffehuskjeden «Caffeine», var 61,26 millioner euro i 2020, som er 10 % mindre enn i 2019, og selskapet led også tap på 2,446 millioner euro sammenlignet med resultatet året før. Selskapets økonomiske resultater for 2021 er ennå ikke offentliggjort.

Selskapet «Reitan Convenience Latvia» ble registrert i 1997 og dets registrerte kapital er 10 592 672 euro.

Selskapet tilhører det norske selskapet «Reitan», som er representert i landene i Nord-Europa og de baltiske landene med merker som «Narvesen», «7-eleven», «Caffeine», «R-kiosk» og «Pressbyrån» «, «UnoX» og «REMA 1000». .

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *