Natalia Czerwonka, som kommer fra Lubin, avslutter en flott idrettskarriere!

Natalia Czerwonka fra Lubin er en av de beste polske hurtigløperne. 34-åringen representerte landet vårt på den internasjonale scenen i mer enn 15 år, hvor hun oppnådde en rekke suksesser. Nå avslutter han idrettskarrieren, men han vil holde seg til skøyting.

I 2010 dukket Natalia Czerwonka opp for første gang i nasjonale farger ved de olympiske leker i Canada. Det polske laget vant da en bronsemedalje, som imidlertid ikke kunne henges rundt halsen, siden det var et reservelag, og i dette tilfellet ifølge regelverket ikke kunne motta medalje.

Natalia Czerwonka fløy til sine andre olympiske leker i 2014. I denne konkurransen vant våre hurtigløpere tittelen olympiske finalister i denne konkurransen. Czerwonka var da et fullverdig medlem av laget, men etter eget valg deltok hun ikke i det viktigste løpet i Russland.

Koner og partnere – den største støtten til fotballspillerne til Zagłębie Lubin…

Det var på initiativ fra Natalia at sammensetningen av teamet endret seg. Før finalen og kampen om gullet ga hun selv plass for Kasia Woźniak, slik at vi denne gangen alle kunne komme på pallen – minnes Luiza Złotkowska, en venn av landslaget og privat venn av Czerwonka.

I august 2014, under sykkeltrening som forberedelse til den nye sesongen, kolliderte hun med en traktor, som et resultat av at hun brakk ryggraden tre steder. Det var en tøff tid for henne og fansen. Karrieren hans var alvorlig truet. Modige Lubinianka brukte lang tid på å gjenvinne sin tidligere fysiske form, men hun lyktes. Etter over ett år finner hun konkurransen og landslaget.

I 2018 og 2022 dro hun igjen til OL. Den første ble holdt i Pyeongchang, den andre i Beijing. Sammen med Zbigniew Bródka ble hun valgt til den såkalte fenriken til det polske landslaget i Kina, men helsesituasjonen tillot henne ikke å påta seg denne æresrollen ved åpningen av lekene. Hun var heller ikke i stand til å delta i individuelle løp. Årsaken var et positivt koronavirusresultat, som isolerte Czerwonka. Hun klarte å delta i lagkonkurransen, der våre representanter tok en syvende plass.

Natalia Czerwonka har to ganger (i 2014 og 2020) vunnet Gazeta Wrocławska folkeavstemningen for årets idrettsutøver i Nedre Schlesien.

Det skjer i Polen og rundt om i verden – les videre i.pl

Partner reklamemateriell

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *