Nederlandsk bonde kjører traktor til Nordkapp (og tilbake) for veldedige formål | interiør

Bonden Paul Fontaine fra De Bilt kom onsdag hjem etter seks ukers reise med traktoren sin til Nordkapp i Norge. Den har gått til sammen 9000 kilometer. Med sin reise samlet han inn midler til kreftforskning, skriver RTV Utrecht Torsdag.

Fontaine tok av 21. juni og tilbrakte totalt fire hundre timer ved rattet på vei til det nordligste punktet i Europa. Ideen til turen fikk han gjennom en venn som ble diagnostisert med kreft.

Han likte turen, sa han RTV Utrecht. «Norge er så utrolig vakkert, jeg trodde aldri et land kunne være så vakkert. For vill natur og enorme fjell, det er vann overalt hvor du ser. Det var vakkert.»

Onsdag kom han tilbake akkurat i tide til 50-årsdagen, med hunden som fulgte med på turen. Venner og familie ventet på ham da han ankom hjembyen.

Det er foreløpig ikke kjent hvor mye penger Fontaine har samlet inn. Kampanjen pågår fortsatt. Menneskene han møtte underveis gjorde stort inntrykk på ham, sier han. «I løpet av reisen min har jeg møtt mange mennesker som har måttet forholde seg til denne sykdommen. Jeg var i stand til å ha veldig hyggelige samtaler om det, noe som fikk meg til å føle meg enda bedre med meg selv. skru målet mitt.»

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *