Netflix: betal ekstra når du deler kontoen din fra tidlig i 2023

Kontodelingstillegg har rammet Netflix de siste månedene allerede testet i fem latinamerikanske land. Den vil bli introdusert over hele verden fra begynnelsen av 2023. Dette sa Netflix under presentasjonen av sin kvartalstallmed en vekst på 2,4 millioner abonnenter.

Abonnenter må betale noen ekstra dollar i måneden hvis andre bruker ID-en sin til å streame utenfor husstanden. Under rettssaken i latinamerikanske land kostet det 3 USD ekstra per måned. Priser og tilleggsdetaljer i andre land er ennå ikke kjent.

På et annet sted enn hjemmet ditt

I Latin-Amerika-testen måtte abonnenter som brukte Netflix-appen utenfor hjemmet i mer enn to uker betale ekstra. Det handlet om å bruke Netflix-appen for TV-er eller enheter koblet til en TV, som en spillkonsoll eller AppleTV.

Brukere kan angi et sted som hjemmeadresse. Mens de reiser, kan de bruke Netflix ubegrenset på enheter som smarttelefoner, nettbrett og bærbare datamaskiner. Under Latin-Amerika-prøven kunne brukere også legge til flere hjem til abonnementet for $3 per hjem, men Netflix har la dem vite at denne funksjonen blir avbrutt.

Netflix sier at de bruker enhetens IP-adresser, enhets-IDer og kontoaktivitet blant annet for å finne ut om tilkoblinger deles med personer utenfor husstanden. Grunnplanen lar brukere bare streame på én enhet om gangen. Med standardabonnementet er dette tillatt på to enheter og med premiumabonnementet på fire.

Overfør «Hitchhikers» til nye kontoer

Netflix ga også ut en tirsdag ny funksjon gjør det enklere for brukere som «overlegger» andres kontoer å kjøpe sitt eget abonnement. Alternativet for profiloverføring lar brukere flytte profilen med alle sine anbefalinger, visningshistorikk, lagrede titler, spill og innstillinger til en ny Netflix-konto. Denne funksjonen faller også inn under strømmetjenestens retningslinjer for deling av passord. å fraråde.

Mange Netflix-brukere deler kontoene sine med venner og familiemedlemmer. Rundt 34 % av alle nederlandske abonnenter på strømmetjenester ser på andres konto, ifølge en undersøkelse i år. å forske. I tillegg deler 28 % påloggingsinformasjonen sin med noen andre.

Billigere abonnement

Netflix håper også å tiltrekke seg eller beholde flere abonnenter med et billigere abonnement. Videotjenesten debuterer i de første tolv landene 10. november billigere abonnement hvor filmer og serier blir avbrutt av reklame. Konkurrent Disney+ følger etter i desember med sin nye tilbud med annonser.

Det er ennå ikke kjent når disse «budsjettabonnementene» vil være tilgjengelige i Nederland. Ifølge en fersk undersøkelse blek at nesten halvparten av nåværende Netflix- og Disney+-abonnenter vurderer å oppgradere til en billigere plan med annonser.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *