Netflix: denne monsterfilmen er en av de mest sette gjennom tidene – Actus Ciné

Den norske storfilmen «Troll» bryter alt i sin vei. På Netflix-plattformen oppnår filmen en imponerende rekord.

Direkte inspirert av klassiske monstre, som Godzilla, King Kong og Jurassic Park, lar Troll norsk kino skinne internasjonalt. Siden utgivelsen har Roar Uthaugs spillefilm monopolisert topplasseringene på Netflix-rangeringen. Og med god grunn har filmen blitt tidenes mest sette ikke-engelsktalende verk på plattformen.

På bare fire dager har Troll samlet 75,9 millioner timer med visning. Ingen annen film hadde oppnådd denne bragden før. Det skal sies at hvis det ikke skinner med sitt komplekse scenario, er Troll en ekte underholdning som multipliserer de ambisiøse actionscenene og byr på et sjenerøst skue.

Historien følger en paleobiolog, Nora, kontaktet av den norske regjeringen for å analysere en video tatt under en eksplosjon nær et fjell i Dovre. Veldig raskt må eksperten se fakta: silhuetten som er tilstede i bildene, er den til et troll. For regjeringen og forskerne må det iverksettes tiltak før skapningen gjør mer skade.

Gitt denne store suksessen og sluttscenen, er en oppfølger mulig på Netflix-siden. Produsent Strand Sinkerud håper å lage to filmer til. Er Troll i ferd med å bli Netflixs nyeste franchise?

Troll er tilgjengelig på Netflix.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *