Nord Midt overvelder Norge 68-8 | Nyheter, sport, jobber


Evan McKnight Daily Press The North Central Jest overveldet Norge i en 68-8 seier fredag.

POWERS — Toppseedede North Central scoret tidlig og ofte her fredag ​​kveld, og knuste tredjeseedede Norge 68-8 i en åttemanns fotballkamp.

Jets (8-0) fikk totalt 504 rushingyards, inkludert 431 rushing i denne Great Lakes Eight West Division-kampen på vei til sin 31. strake seier som dateres tilbake til starten av 2020-sesongen.

Senior Luke Gorzinski ledet an, og hastet 12 ganger for 242 yards og fire touchdowns og fullførte 4 av 6 pasninger for 60 yards og et touchdown.

«Laget vårt elsker å spille, og Luke har det bare gøy å spille med vennene sine,» sa Jets-trener Leo Gorzinski. «Gutta hater å tape.»

Jets gikk for 64 yards i åtte spill på sin første besittelse, og tok en 6-0 ledelse på et åtte yards løp fra Gorzinski.

Etter å ha tvunget Norge (6-2) til et punt, returnerte Jacob Gorzinski 75 yards for nok en scoring, og ga North Central en 14-0-demping.

Knights svarte på sin neste besittelse, og kuttet underskuddet til 14-8 på et 1-yards løp på midten av senior Tyler Neuens med fem minutter og 32 sekunder igjen av det første kvarteret.

«Hatten av for Norge» sa trener Gorzinski. «Det er bare den andre touchdownen vi har gitt opp hele året. De fikk oss på hælene igjen. Vi måtte bytte side og gjøre litt flere stunts enn vi ønsket. Det er noe vi må rydde opp i.

North Central svarte bare 12 sekunder senere da senior Dillon Raab brøt opp venstre takling for en 65-yard TD-strek og en fordel på 22-8.

Luke Gorzinski scoret deretter på streker fra 76 og 86 yards for å gjøre det til 34-8 sent i den første rammen, og la deretter til en 1-yard TD nedover høyre side for en 41-8 pute nede i midten av den andre.

«Det er vanskelig å inneholde Luke,» sa Norge-trener Scott Popp. «Han åpner ting for de andre spillerne. Vi er veldig fysiske. Det er vanskelig for barna å holde hodet oppe fordi det er North Central. Alle forventer at de skal gjøre det bra. Vi er veldig fysiske «Barn elsker å slå. Vi trenger å komme tilbake. Vi må vinne neste uke for å komme til sluttspillet.

Med 96 sekunder igjen av det andre kvarteret, kastet Jacob Gorzinski en pasning på fire yards til Raab, og gjorde 48-8.

Raab fikk 81 yards på bare tre slenger og Drew Allgeyer la til 51 på seks forsøk, inkludert et 10-yard rush tidlig i det fjerde.

Lane Gorzinski tok en fem-yard TD-pasning fra Luke Gorzinski og Jordan Messenger løp 44 yards for enda en scoring på en gjenvunnet fumble på den tredje.

Jets avslutter sin ordinære sesong med å være vertskap for Forest Park på fredag.

Den norske andreårsstudenten Cole Baij hoppet 11 av 29 for 143 yards. Knights var begrenset til 15 yards på bakken.

Junior Wyatt Spade hadde fire pasninger på 87 yards for Norge, som besøker Stephenson i sin ordinære sesongfinale på fredag.Dagens siste nyheter og mer til innboksen din


cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *