Nord-Norge / Fjord-Norge

Oppdage et land ombord på togene, reise med innbyggerne, avansere gjennom landskap til lokomotivets rytme … Philippe Gougler har en smittende nysgjerrighet og en smak for reise, preget av møter. Gjennom sommeren deler han, ombord på typiske tog, sine eksotiske turer i hjertet av et land, en kultur og dets historie.

Denne sommeren tilbyr Philippe Gougler 8 nye numre klokken 21: Guatemala, Italia, Den dominikanske republikk, Sibir, Hellas, Mexico, Norge (1 og 2)

Denne uken er to nye episoder viet Norge klokken 21.00 og 21.50

TORSDAG 1eh SEPTEMBER KL 21.50
TRENER SOM INGEN ANDRE
NORD-NORGE

En forbløffende reise som tar ham til øya Spitsbergen, hvor jernbanehistorien hovedsakelig er knyttet til kulldrift.

På denne tapte øya bare 1200 kilometer fra Nordpolen vil han oppdage det nordligste toget i verden, møte den eneste innbyggeren i en spøkelsesby, og deretter følge en pastor, bevæpnet med en pistol for å beskytte seg mot bjørner. , for å delta på en utendørs messe.

Nord-Norge er fullt av overdådige landskap. Philippe vil bli med i det storslåtte landskapet på Lofoten med tog, før han finner eieren av et tog uten sidestykke, plassert på en bro, som ønsker fiskere fra hele landet velkommen til å fiske etter den vakreste laksen.

En spennende reise der Philippe Gougler vil teste sin evne til ikke å holde seg våken, for i juni, på disse breddegrader, går solen aldri ned…

TORSDAG 1eh SEPTEMBER KL 21.50
TRENER SOM INGEN ANDRE
FJORD NORGE

Norge, dets fjorder og dets øyer ved verdens ende… Philippe Gougler, vår globetrotter, drar for å oppdage fjordene og de glemte øyene. Her erstatter båtene togene og fisken kan holdes i flere år i saltlake… en godbit for nordmennene, men ikke nødvendigvis for Philippe Gougler og de lokale måkene… Etter denne smaksrike og salte etappen tar Philippe tog sør i landet og oppdager at barbiler alltid er et hyggelig sted å møte nye mennesker. Tilbake i en fjord igjen, krysser Philippe ved en tilfeldighet en morsom fyr… Med det lange skjegget og luen er Olaf en viking dypt inni seg. Han bestemte seg derfor for å leve som en viking, omgitt av entusiaster fra alle samfunnslag.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *