Norge: en veibro kollapser, ingen personskader

En veibro i tre kollapset i Norge mandag morgen og kastet en personbil og en tung lastebil i vannet, opplyser norsk politi, og legger til at ulykken tilsynelatende ikke førte til personskader.

Tidligere på morgenen meldte lokalt politi på Twitter at en privatbil og en lastebil ifølge vitneutsagn hadde falt i vannet etter sammenbruddet av Tretten bru sør i landet.

«En bil havnet i elven og tilhengeren til den store lastebilen ligger i vannet. De to sjåførene ble funnet i god helse”, sa en polititjenestemann, Terje Krogsad, til TV2-kanalen.

Fjernsynsopptak viste bilen, delvis nedsenket, på brudekket liggende i Gudbrandsdalslågen og, litt lenger borte, en lastebil på en annen kollapset del av infrastrukturen.

Lastebilsjåføren ble fraktet i sikkerhet.

– Vi kan ikke vite sikkert om det var andre personer på broen, men på dette stadiet har vi ingen informasjon om andre personer som kan ha falt i vannet, la Terje til. Krogsad.

Trettenbrua ble innviet i 2012 og er en trekonstruksjon på 148 meter lang og 10 meter bred som krysser Gudbrandsdalslågen på en bivei.

Den har to kjørefelt for kjøretøy og et fortau.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *